Tågluffen del VII: Barcelona

Barcelona är en fantastisk stad med bra uteliv och sköna stränder och ett krångligt tunnelbanesystem och ännu krångligare tågstation! Iaf så bodde vi en bit utanför stan men priset var najs och de hade pingisbord, nästan ett kök och frukost ingick. 
Linnea hade förstås skrytit en del om sin spanska men det första hon gjorde var att blanda ihop igår/idag ("Nej det är bra tack, vi åt igår") och förklarade sedan för mig att det inte fanns något ord för imorgon, utan att man måste sägga "nästa dag". Vi beställde världens största, och dyraste öl, schtekte på playan och brände hela ryggen, spelade pingis med österrikare, dansade som galningar, blev friade till, såg en dansande dvärg iförd grönglittriga kläder, lekte badrumsmonster. Vi hade a lot of fun helt enkelt.

Vi missade dock tåget pga den krångliga tågstationen (man var tvungen att ha en biljett att stoppa i en automat för att komma till sin perrong, när vi väl kommit på hur man skulle göra så hittade vi inte våran perrong, och personalen visade oss fel) God damn.

Så här fint var det när man åkte vääääääärllldensss lååååångsammmmmaaaste tåg från Toulouse till Barcelona. Det tog typ 7 timmar fastän det inte är långt att åka alls.
Playan. Mitt objektiv blev ännu mer cp än det var från början i Paris och det kan man ju se tydligt i vänsterkant.

Käka pizza
Kolla på häftiga killar
Äta mat
"THE LOOK"hähä
Segrada Familla

Ps. Picassomuséet var stängt, på en måndag!! (Vi gick alltså inte på ett enda muséum under resan eftersom att alla var randomstängda när vi gick dit. God damn you, spontanitet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0