Tågluffen del VIII: Venedig

Efter ett litet stopp i den franska lilla staden Avignon med en fejkad medeltida mur, ett blodigt slagsmål på tåget mot Milano, en natt på ett hostel med den ledsnaste receptionisten vi har sett och fem bevittnade sexköp så var vi framme i Venedig!
Mina förväntningar var skyhöga, och den här lilla staden överträffade dem totalt. Det är så himmla mysigt där! Alla kanaler, och båtar, och gränder... Riktigt fint var det. Jag rekommenderar Venedig till alla som läser det här. Nej, ni ska få i läxa tills imorgon att åka till Venedig :) Det är dyrt som satan att åka gondol (800 kr) men är man några stycken så kan man dela på det så blir det ett mindre hutlöst pris. Men vi nöjde oss med att titta på alla fina gondoler.
På en del hostel ingår ju frukost i priset, men så var det inte på det stället där vi bodde. Där fick man istället gratis middag varje kväll! Sjukt mysigt och gott var det också. Alla på hela hostellet samlades på kvällen för att äta tillsammans och sedan satt alla kvar och drack vin och skojade. Frammåt kvällen tog personalen med hela gruppen ut på olika klubbar, sjukt roligt. Vi rekommenderar verkligen det hostellet, som du kan hitta här. Inte toppfräscht kanske, men billigt och mycket trevligt.
Och stan får ju självklart mvg.


Första kvällen gick vi ut själva och gick omkring lite i stan
Tog ett glas vin var
Linnea tyckte att allt var jättebra!!
Hanna var suddig
Gränderna var mysiga
HÄR! Här ligger hostellet. Det har ju en kanal runt sig, bara en sån sak. Och för att komma till dörren måste man gå över en bro :)
Frukost vid huvudkanalen

Stadsvandring


Gondoler hehe

Huvudkanalen

Venedig är kända för sina masker
Utekväll med svenskar och amerikaner
Vi hamnade på en klubb där ett franskt band spelade balkanmusik och alla dansade som tokar! Hur kul som helst! Det var typ den bästa utekvällen vi hade på hela resan, även fast Venedig inte är en partystad direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0