Berlin, Göteborg och Lund

HEJHEJ

Nu är jag hemma från Berlin, och jag befinner mig nu i mitt nya hem, mitt rum som jag hyr. Hon är lite virrig (hon trodde bla att jag skulle komma på måndag) väldigt... livlig och pigg (hon blev väldigt upprörd när jag råkade dra ut hennes tvsladd) och ja... livsnjutare. Tycker om att resa, titta på konst och gå på kurser och gympapass. Monica heter hon. Så att ni vet vem jag talar om när jag börjar babbla om Monica.

Jag har egentligen bara hunnit packa upp lite lätt, handlat mat, druckit mitt första lundensiska glas mjölk och ätit min första lundensiska påse svenska lantchips. Man måste ju fira liksom.

Berlin var jättetrevligt. Jag och Kristoffer har varit uppe i TV-tornet, varit inne i donkyrkan (hur häftig som helst) gått på fotomuseum, gått på casinot och slappat på vårt fina hotellrum. Det är fasligt billigt med hotellrum i Berlin vill jag tipsa er om. 
Jag har inte fotat så mycket dock, jag vet inte varför men ibland blir det så. Men lite bilder blir det, men nu ska jag sova så det får bli nästa gång. Eller gången efter det. Ni vet hur jag är med det där.

Imorgon ska jag se om jag hittar till skolan, och försöka ta mig runt i stan lite. Kameran får nog följa med också. 

Ungefär såhär ser det ut när man kommer in i mitt rum
Mjölk och chips

Kommentarer
Postat av: Mallan

Var har man sina kläder?! :O Var är walk-in-closeten?!!!

2011-01-26 @ 00:57:58
Postat av: Anneli

JAA, jag alltså typ bah hallååå? vart ska ja ha alla mina kläder LiX??Nej men det finns garderober i korridoren utanför mitt rum :) Ska gå runt och fota en dag :)

2011-01-26 @ 01:42:21
URL: http://baddog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0