Mårten & Linnea

2012-07-17 kl 23:55:01
Nu är Mårten hemma på permision från Afghanistan så då måste man ju passa på att umgås lite! Och så hängde Linnea med hehe....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Berlin

2012-07-16 kl 01:56:00
Egentligen skulle jag och Alex åka till Berlin för att se Radiohead, men för några veckor sedan fick deras ljusroddare en stor lampa över sig och dog (!), och eftersom att de var tvungna att sörja honom samt skaffa ny ljussättning så blev de tvugna att flytta vår konsert till september. Men vi hade redan köpt flygbiljetter så vi bestämde oss för att åka ändå.
 
Väl på flygplatsen fick jag reda på att mitt plan var inställt och att jag antagligen inte kunde få åka förrän dagen därpå. Efter många om och men kom jag iväg iallafall och vi hade det supertrevligt. Kameran fick inte följa med så mycket pga hemlighetsfulla berlinska klubbar, men sista dagen fotade jag lite medan jag fördrev tiden tills dess att mitt plan skulle ta mig hem.
 
 
Tog mig till Berliner Dom, världens vackraste kyrka.
 
 
 
Satte mig där och vilade fötterna på en glassbar och köpte en överprissatt chokladmilkshake.
 
 
 
Sen gick jag runt och tittade på nån marknad, ville köpa en gammal kamera men hade inte pengar så istället åkte jag till Alexanderplatz.
 
 

 110 år

2012-07-16 kl 01:33:00
En av anledningarna att jag åkte till Karlskrona var ju att jag var bjuden på Alexf föräldrars födelsedagsfest! Och då måste man ju komma. Det blev en himla massa matbilder för allt var ju så gott, även ifall det är väldigt svårt att få det att se lika gott ut på bild (varför jag sällan fotar mat)
 
 
Alex var så himla stilig i sin fina kostym och slips <3
 
 
 
Jag bidrog genom att dekorera maten, duka, lägga upp maten och designa skyltar till maten!
 
 
 
Alex mammas fantastiska kycklingspett!
 
 
 
Ostpaj
 
 
 
Chokladdoppade jordgubbar!
 
 
 
Het räkröra med lantchips
 
 
 
Alex mor
 
 
 
Skumpa
 
 
 
Gäster
 
 
 
 
 
 
 
Alex föräldrar håller välkomsttal
 
 
 
 
 
 
Dukningen
 
 
 
Stiliga Alex i motljus
 
 
 
 
 
 
 
Massa mat!
 
 
 
<3

 Karlskrona igen

2012-07-14 kl 01:08:28
Tänkte först be om ursäkt för att jag inte har skrivit något på länge, men sen kom jag fram till att jag aldrig har lovat någon att skriva ett visst antal inlägg på en bestämd tid? Så, nu får ni lite fler karlskronabilder istället från när jag och Alex var ute med Gösta och åt glass i sommarkvällssolen
 
 
 
Satt vid stranden och läste i väntan på att min man skulle komma hem från jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
Saltö - en sommaridyll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glass! nomnom
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0