Ny design?

2008-05-30 kl 03:17:11
Japp snart är det dags för en ny känner jag, håller på att mixtra fram en. Känner att den jag har nu inte är så Anneli, men när jag gjorde den tyckte jag att det var lite skönt. Men det är ju faktiskt min blogg så designen ska väl säga något om mig? 
Lite roligt att jag verkligen inte visste hur jag ville ha den från början, men fyra timmar senare hade jag en nästan helt färdig header :O Nu är det bara lite bilder som saknas, har inga som passar så jag får fota imorgon :)
Kanske lägger jag upp den nya designen imorgon? I dagarna iaf, så håll er uppdaterade :)
//A


image85


En liten tjuvtitt

 Nya skor

2008-05-30 kl 03:03:04
Jag har totalt glömt bort att visa er mina nya skor jag köpte i måndags eller när det nu var.
Men här är de iaf (Jag erkänner att jag är lite svag för tygskor)
Lite smådyra, men de är fina så det var värt det.
//A


image84

 Coldplay!

2008-05-29 kl 23:08:46
Jag stod länge och velade om detta inlägget skulle hamna i kärlek eller musikkategorin, men jag beslöt mig för att låta det ligga bland mina musikinlägg, för det handlar ju faktiskt om musik. Även ifall musik är en form av kärlek och speciellt idag. Så jag döpte om min musikkategori från bara "musik" till "musik, en form av kärlek"

Jaja, nu till de underbara nyheterna!
Jag gick just  in på min mail för att kolla om jag hade fått några roliga mejl. Och det hade jag minsann!
Herr Chris Martin från Coldplay hade skickat mig ett mejl och sa att de nu ska på europeturné. Jag blev riktigt hjärteglad och det gjorde verkligen min dag <33 Den 18 september i Globen mina vänner. Åh gud jag längtar typ nu. Jag har väntat på detta sedan de senast spelade i Sverige, vilket var för tre år sedan. Då ansåg mamma och pappa att jag var för ung för att åka till Stockholm ensam, men nu minsann! På måndag (den 2 juni) släpps biljetterna och eftersom att konserten ligger så nära min födelsedag ska jag be att få en biljett i fördelsedagspresent :) 495 kronor för stå plats.

Erik glöm inte att du har lovat mig att åka dit med mig :*
I min glädje ger jag er: Violet Hill, från den nya plattan. Grymt bra låt.
//A
 

 Alla som dansar folkdans är våldtäktsmän

2008-05-22 kl 19:41:39
Idag byttes ångestfyllda historielektioner, antika historielärare och känslan av ovilja mot hejarramsor, sol och gummidoft. Det var dags för den årliga fotbollsturneringen mellan Schillerska, Hvitfeldtska, LM, Sam och Rudebeck.
Ett långt (nä okej inte jättelångt) supportertåg slingrade sig från skolan, nedför vasaallén för att stanna vid Heden. Vi hade fina banderoller med oss med fina hejarramsor, emokids och texter som skulle psyka motståndarklacken. På en av dem kunde man tex. läsa: "Vi kanske inte är bäst på fotboll, men vi dansar fan inte folkdans iallafall" och då syftade vi på Rudebeck och Sam, eftersom att de varje år måste dansa folkdans medans vi har våra fantastiska kulturdagar.
Jag är inte ett jättefan av fotboll, jag tycker det är ganska löjligt att sitta och titta på vuxna karlar som springer efter en boll. Men det här handlar inte fotboll, det här handlar om ära och prestige. För att inte tala om den gigantiska bucklan den vinnande skolan får.
Vi vann inte, jag tror vi kom trea, men jag måste säga att vi hade den bästa hejarramsan:
Alla som dansar folkdans är våldtäktsmän.
//A

 Jag är snygg

2008-05-21 kl 18:03:41
Även ifall detta hände i oktober förra året så tänkte jag att ni kanske ville veta.

Som ni kanske vet så tycker jag väldigt mycket om ett brittiskt band vid namn The Cure. Detta fenomenala band ger mig rysningar bara jag tänker på de underbara 70-tals gitarrbaserade popslingor de framför. Så ni kan förstå att min lycka var fullkomlig när jag genom en klasskamrat fick reda på att de äntligen, ÄNTLIGEN skulle komma till Sverige och spela. Detta är ingen vanlig företeelse må jag säga, och bandmedlemmarna är så gamla att jag var ett tag rädd att de skulle hinna lägga av innan jag hann se dem live.
Givetvis gick jag omedelbart till närmsta biljettförsäljare och införskaffade mig en. Helt paralyserad av den där orangea pappersbiten i min hand, märkte jag inte att jag hade gått ut i cykelbanan. Jag var helt i min egna värld och stod och beundrade denna otroliga skapelse som bäst när en arg tant på en cykel nästan körde in i mig varpå hon ropade:
"MEN VARFÖR STÅR DU I CYKELBANAN??"
En gammal man bakom mig skrattade högt åt den hysteriska kvinnans utlåtande.
Uppväckt ur mina dagdrömmar, något förvirrad, var det första svar som ploppade upp:
"För att jag är snygg"
Gubben vek sig av skratt.
Stående ovationer.

Ibland tycker jag om mig själv lite.
//A

image81
Ny bild på Bessie.

 Stalker

2008-05-20 kl 22:58:14
Jag vet att jag har skrivit ett annat inlägg med rubriken stalker och jag syftade då på mig själv som anonymt gick in på andra personers bilddagböcker. Men den här gången är det på riktigt, och jag måste säga att det är riktigt skrämmande att vara med om något sädant här på så nära håll.

För en vecka sedan tog min kära vän X och hennes pojkvän en paus. Han har sedan dess inte låtit henne vara ifred en sekund, utan smsar och ringer henne konstant. Det är ändå något man kan leva med för en tid, man behöver ju inte svara eller ta upp luren. Men när nu X gjorde slut med honom så vägrar han acceptera detta och börjar på riktigt stalka henne.

Det är sjukt läskigt att en människa kan bli så besatt av någon att man börjar förfölja den vart den än går. Xs föredetta pojkvän är beredd att sitta utanför hennes hus hela natten för att vänta på att hon ska gå till skolan.


X: Du kan alltid ringa eller komma hem till mig, vilken tid på dyget det än är.
Jag älskar dig <3
//Din bästaste Nanne

 Nya bilder

2008-05-19 kl 20:11:32
image79


image80

//A

 Kataloger 2008-05-19 kl 19:34:53
Okej, nu har jag min framtid de kommade 8 åren utstakad för mig. Allt tack vare en förbannad katalog.

Häromdagen gick jag till syon och hämtade en såndär katalog med leende studenter på. Studenten längst till höger är fulast. Han har en röd fleecetröja instoppad i sina ljusblå, med inte alltför bra passform, jeans med hög midja. Till det bär han fula skor och ett fånigt flin. Men hans utseende är inte värst. När man öppnar katalogen finns där en massa fakta om olika utbildningar.
Jag har alltid levt i tron om att psykologyrket var utom hopp för mig, pga de skyhöga intagningspoängen. Men enligt den där katalogen med fula, leende studenter på så har jag en chans. Jag vill så gärna ta den chansen, men det kommer innebära att jag måste ha mvg i alla ämnen i trean.

När alla mina vänner kommer gå ut på krogen, kommer jag vara tvungen att sitta hemma och plugga. När alla mina vänner ska ha grillkväll, kommer jag vara hemma och plugga. När alla mina vänner ska ha filmkväll, ska festa, pilla sig i naveln eller göra vad som helst som är roligt, kommer jag behöva plugga. Jag kommer bli den nya Nya Jonte. Finnig utan liv och med (skol)böcker som de enda vännerna. Mina ögon kommer inte längre kunna tåla dagsljus, och de enda gångerna jag kommer gå utanför mitt hus kommer vara när jag ska gå till skolan. Mina vänner kommer sakta sluta prata med mig även i skolan pga min ovana att vara social. Tillslut kommer jag sitta där, själv längst fram i klassrummet, med stripigt hår och en röd fleecetröja instoppad i mina ljusblå jeans med hög midja.

Jag hatar den där katalogen. Och mest av allt hatar jag den där fula killen längst till höger.

image78 
//A

 Ge mig en pianist

2008-05-19 kl 19:11:08

Satt just och tänkte på att alla killar jag ens tittar åt är musikaliska. Seriöst, min första riktigta pojkvän, Johan, gick musikklass i högstadiet och var väldigt duktig på gitarr. Markus är duktig på bas (Jag måste erkänna att bas är coolare än gitarr, men piano är faktiskt det finaste instrumentet) Jag har kommit på mig själv att jag verkligen beundrar folk som kan spela piano, bara för att jag själv inte kan fastän jag försöker lära mig (okej jag anstränger mig inte jättemycket)
Jag undrar om detta är någon konstig slump, eller om jag omedvetet sållar bort killar som inte har denna musikaliska begåvning? Jag skulle väl lika gärna kunna bli kär i en kille som är jätteduktig på att fotografera eller? Eller dansa? Okej, det finns inte jättemånga personer i min närhet som varken fotar seriöst eller dansar, men om det hade funnits, så vet jag inte om det hade varit lika attraktivt som musikalitet.
Det kanske är så att jag tycker mer om musikaliska killar för att de kan något jag verkligen inte kan? Foto och dans kan jag ju liksom hyffsat. Jag vet inte.
Jag vet inte varför ni skulle vilja läsa det här heller, det var bara en tanke jag slogs av >_____<

Jag är en gåta för mig själv.
//A


 Nya bilder

2008-05-13 kl 13:48:04
Nu kommer lite nya bilder, för er som inte redan sett dem på min bilddagbok vill säga.
Men det trillar ju faktiskt in lite okänt folk här då och då ;)
baddog.bilddagboken.se Gästlösenordet är Frusenfisk för er som inte orkar logga in *Host*Latmaskar*Host*
Observera att du måste skriva det med stort F för att komma in.

AMUNDÖN
image70
Härom veckan var jag, Lenne och Erik ute på promenad runt Amundön. Det var fint väder, men det blåste ganska kallt.

image71
Vi satte oss sedan på berget och hade bästa utsikten över solnedgången.


GRILLKVÄLL
image72
I fredags var jag på grillkväll med en massa folk på Hovåsbadet. Vi grillade korv, marshmellows och majskolvar (!) Haha, jag är bäst på att grilla.

image73
Annas ben var där.

image74
Mina ben var också där, och Maria och Charles tittade på stjärnorna.
//A

 Stalin

2008-05-11 kl 20:14:14
Mamma & Pappa kom hem precis när jag skulle åka iväg.
I förbifarten frågade pappa vart jag skulle
"Jag ska till stan med Malin"
"Stalin??"

//A

 Inspiration tack?

2008-05-08 kl 21:34:38
Det känns som att jag inte har plockat upp kameran på ett tag, vilket kan bero på (som jag alltid brukar skylla på) att jag har haft mycket att göra. Men i ärlighetens namn så tror jag bara att jag inte känner mig inspirerad. Någon som har något tips på kreativa människor någonstans?
//A

image82

 Bajsbajsbajsbajsbajs

2008-05-06 kl 21:21:57
Waaah jag blir så jäkla trött på allt jag har att göra.
Nationella matteprov
Nationella engelskaprov
Kulturhistoriearbete
Engelskaarbete

Gött att jag fick 1,5 poäng ifrån mvg på geografiprovet också, jag behövde verkligen ett mvg på det där satans provet. Nu "behöver jag bara vara med riktigt ordentligt och vara väldigt aktiv på lektionerna" för att få ett mvg. Gaah. Och jag kommer inte få mvg i kulturhistoria :( FASEN! Jag kommer aldrig komma in på socionom.

Idag efter skolan åkte jag och Johannis (jag har börjat lägga till -is efter allt och alla, tex på jobbet: "En mellis tack" = En mellan pommes frites) och shoppade. Nu när jag fått jobb har jag en massa pengar att sätta sprätt på, hehe ^^ Kom hem med två sjalar (jag tappade ju bort min fina vinröda), ett par solglasögon, en bh och en väska.


Denna låten lyser upp min vardag, lyssna och njut:

//A

 Valborg

2008-05-01 kl 14:30:11
Saker jag är väldigt bra på när jag är full:
1) Komma ihåg namn
2) Glömma av vilken skola folk går på, eller var de bor
3) Dansa
4) Prata kinesiska
5) Spilla i min ficka

Kul att typ halva Schillerska var på Slottis igårkväll. Haha.
Kul att fyra pers har frågat mig hur jag mår idag :*

image69
Majbrasan i Slottskogen

image68
1: Johannorna i väntan på cortégen             2: Lenne, lagom nykter

//A

RSS 2.0