ikväll

2010-02-27 kl 11:41:53
Om någon av Kristoffers tre datorer hade haft kortläsare hade ni fått se en massa bilder idag.
Suck.

Idag är det I <3 Electro med IllStm och Animals djs, woop woop!
Och Elin är i stan så henne ska det lekas med, och nästa helg kommer Daniel hit.
En massa fint folk alltså.

Fred ut.

 Natt

2010-02-23 kl 02:29:23
Man blir jävligt upfuckad av att jobba både dag och natt. Var så trött när jag kom hem efter jobbet idag att jag bara somnade direkt, och nu vaknar jag mitt i natten och kan förstås inte somna om. Jag får väl sitta uppe och vänta på att Kristoffer ska komma hit vid 6 helt enkelt.

Min dator är fortfarande död, idag skulle det komma en kille och hämta den men han fastnade på motorvägen på grund av all snö. Inte så konstigt ändå, man kommer verkligen inte någonstans i den här stan om man inte går (Jag har gått till jobbet tre dagar nu) Tänk vad lite snö kan göra...
Jag har fotat lite, men inget kommer komma upp här förren jag har fått tag i en dator med Photoshop (=Kristoffers)
Usch vad tråkigt det är att bara skriva utan bilder.

 Snö osv

2010-02-19 kl 15:42:03
Jag är nog den enda i Göteborg som inte är trött på snön än. Snö är underbart sålänge det är snö och inte slask, och i år har snön ju faktiskt legat kvar hela vintern för första gången på 30 år.

Är hemma nu, mumsar på Svenska lantchips och beundrar min nya fina klocka som jag köpte i tisdags. Det har tragiskt nog inte hänt så mycket under den senaste tiden, har blivit utelåst från Kristoffers lägenhet klockan 6 på morgonen, har firat alla hjärtans dag på pizzahut och jobbat en massa. Hade velat gå på Nöjesguidens fest idag men jag jobbar natt.
Min dator är i datorhimlen nu, en dag vägrade den starta och sa tack och hej. Som tur är finns alla mina bilder och min musik på min externa hårddisk nu för tiden så det är ingen större fara skedd. Det enda som är lite jobbigt är att alla mina inscanningar ligger på den interna hårdisken, men det är ju bara att börja scanna om alltihopa.

Några nya bilder har jag inte till er tyvärr, det hade blivit fantastiskt många bilder på Kristoffer isåfall, eftersom att han är den jag umgås med 90% av min lediga tid hehe.

 Jag älskar electro

2010-02-08 kl 21:56:54
Det är alltid roligt när man får bra respons på ens bilder, och idag när jag hade laddat upp alla bilder på facebook så sa självaste Justin Faust att han ville låna 4 av dem till sin hemsida. Det var ju lite kul :)


 Holgan i London

2010-02-05 kl 17:28:37
Holgorna från London är hämtade, nu ska de bara scannas in så får ni se dem sen :D

Woop woop
brb

 Filmfestivalsinvigningen

2010-02-04 kl 14:32:24

Alkoholens effekter på Anneli:

1. Mina handleder blir helt lealösa och händerna bara hänger från armarna.
2. Jag kan inte ställa in min kamera ordentligt
2. Jag blir väldigt lätt upprörd över ingenting (detta kan iofs också bero på alla dessa hormoner jag får i mig just nu)


Ja. Så här kommer lite bilder från filmfestivalen som hade en kanonstart men som kunde ha slutat bättre.
Kristoffer är allt bra söt på sista bilden :*


RSS 2.0