Genombrott/Sammanbrott

2009-12-31 kl 14:02:49
Nu händer det grejer här ska ni veta!

I julklapp fick jag ett nytt objektiv bla, så nu kommer bildflödet här på bloggen återgå till det normala.

Nyår ska firas på bästa möjliga sätt, nämligen på Rio Rio och vi ska kolla på Embassy och en massa fyrverkerier. Vinet är kirrat, outfiten utvald och peppen på topp! Självklart ska det filmas en del ikväll också, nyårslöftet får inte brytas i första taget.

Den 5e jan åker jag och Kristoffer till London och turistar, klubbar och shoppar. Tjoho! Decemberbilder

2009-12-24 kl 00:38:59

Lite blandade bilder från december. Om någon vecka ska ni få en årsresumé också, ska börja skriva den snart och påbörja sökandet efter årets bästa bilder i min stora 2009-mapp (Jag har nog Sveriges mest organiserade dator) 


Min nya julstjärna
Utsikt
Åka bil
Julpynt
Mina män i snöfallet
Kristoffer våldtäktsmannen
Förort
Puss <3
Liseberg
Den obligatoriska Lisebergsbilden
Tröttsamt att vara ren
Hungriga får
Träd Ditt och datt

2009-12-18 kl 00:11:19

1. Denna månaden jobbar jag mer än dubbelt så mycket än brukar eftersom att jag har blivit anställd på K17 (den lilla McD längre upp på Kungsgatan. Min McD = K55)
2. Jag tror att jag fick en gap igår (en såndär hemlig gäst som kollar så att man gör allting rätt) som jag antar att jag fick högsta betyg av eftersom att jag var AWESOME. Idag vann jag en kassatävling på K17 (sålde för mest i snitt på två timmar) och jag vann världens mest onödiga plastpryl. Tjuhu.
3. Jag pussar på Kristoffer nästan varje dag, och ikväll kommer bli den första natten jag sover själv på typ en vecka.
4. Jag är lite kär (:
5. Det blir inget Berlin till nyår, eller London, eller något annat heller. Någon som har ett bra förslag? Snart styr jag upp en egen fest och i värsta fall så kommer jag och Kristoffer sitta hemma hos honom och supa oss jättefulla och dansa.
6. Om ni inte var och kollade på min dansuppvisning, så finns Lyricaln (moderna) uppe på facebook här. Jag står typ i mitten långt till höger. Och jag vill varna er för tjejen långt till vänster.
7. Efter en tvåtimmarshets på stan har jag nu köpt alla mina julklappar.
8. Lucia firades hos mamma och jag, Kristoffer och Jessica bakade lussekatter och pepparkakor, även ifall vi blev lite trötta på att pepparkaksdegen aldrig ville ta slut.
9. VAR ÄR MITT MINNESKORT??                      hora.


 Stalkers, klubbilder, kärlek, nyårslöften och lite annat i mitt huvud

2009-12-11 kl 04:31:39
1. Var ska man fira nyår? Berlin lät väldigt lockande men har jag råd?? Hur som helst vill jag att Kristoffer ska vara där jag är på tolvslaget.

2. Kristoffer är himla fin ändå. Hämtar mig från jobbet mitt i natten, köper Ben & Jerrys till mig, lagar mat, skickar fina sms till mig helt utan anledning, försöker förstå min musiksmak, dansar på dansmaskinerna på Liseberg med mig fastän han tycker det är hur pinsamt som helst.

3. Jag ska köpa mig en fin kavaj. Och kängor.

4. Årets nyårslöften:
- Jag ska fota mer. Helst varje dag, sänka mina ambitioner lite och fota bara vad som helst.
- Jag ska filma hela mitt 2010. Inte varje dag nödvändigtvis, men de dagar då jag träffar mina kompisar som på middagar, festivaler, utekvällar osv. Sedan ska allt klippas ihop och bli ett dokument över mitt år.

5. Hur fan ska jag få ihop pengar till tågluffen i sommar? Jag behöver ett heltidsjobb.

6. Hur fan ska jag klara av att läsa in Foto B själv?

7. Jag ska nog börja posta listor oftare, det är roligt.

8. Idag var jag, Kristoffer och hans kusin Johanna på Freeport och i Acnebutiken hittade jag 1.) Ett par snygga jeans för 700 kr 2.) Martin, en av två författare till bloggen olfa. Den andra hälften, Jenny, gick i min Foto A förra året och jag hittade deras blogg av en slump. Kändes lite konstigt att veta en massa saker om någon som inte ens visste vem man själv var. Jag var nära att fråga om han hade en syster som hette Jenny, men det hade antagligen känts lite awkward och creepy för oss båda, hehe. Känner mig som en stalkertjej haha. Men han var snäll och hjälpte mig att hitta de där perfekta acnejeansen.

3. Har fått en massa beröm för mina bilder från I <3 Electro (Fast i min hjärna kommer det ju alltid heta Dödselectro) Här är fler bilder från kvällen iaf:


 We <3 electro

2009-12-07 kl 16:09:26
I fredags fick jag jobba extra på K17 och jag fick massor av beröm

I lördags var det I <3 Electro och det var najs. Vi förfestade hos mig, drog till Chez och mötte upp Tobias, Niklas och alla djs, gick till Stars n Bars (jag kom in haha) och vi dansade oss svettiga. Sedan blev det efterfest hos Niklas kompis i Masthugget och vi kom hem vid 7 på morgonen. En hel bunt med bilder blev det (544 st) och typ 100 st har valts ut och ska laddas upp på facebook så snart allt är redigerat (jag gissar på imorgon)

I söndags var det dansuppvining. Moderna gick hur bra som helst, Kristoffer filmade också så det kanske kommer upp här inom en snar framtid. DISCON GICK SKIT haha. Jag tappade bort mig totalt efter 2/3 av dansen och stod bara och tittade rakt fram för jag kunde inte komma på vad jag skulle göra härnäst. Varför blev det så? Jo, jag var hur bakfull som helst och stressad som fan för att jag knappt hann ta på mig kläderna innan vi skulle upp på scenen eftersom att vi låg så långt före i programmet. Gud.

Vad har vi lärt oss av detta?
1. Gå inte ut och sup dagen innan en uppvisning
2. Kom inte hem kl 7 på morgonen
3. Fixa iordning kläder och smink kvällen innanHär får ni en oredigerad sneakpeak från Dödselectro


David & Anna
Johanna & Peter
Ib
Christina, Tobias, Mille
David & Viktor

 Julfesten

2009-12-01 kl 21:35:45

Julfesten var kanon: lite mat, lite Michael Jacksson, lite vin och massor av galen dans med kollegorna.
Jannika blev årets medarbetare
Var sjukt bakis dagen efter så jag åkte hem till Kristoffer och myste.
Träffade min gamla kollega Erik som vi satt och tjötade med på jobbet någon timma.
Träffade min gamla klasskamrat Anna på vagnen hem

Det är så himla roligt att träffa så härliga människor helt random på stan!

I veckan:
Tandläkaren
Körlektion
Jon, David och Viktor på besök i la stada
Jobb
Dödselectro ("jobb")
DansuppvisningRSS 2.0