Lite bilder från New York (Del 3)

2009-02-28 kl 00:15:05
New York-Holgorna


Puss
//A

 Festivalerna

2009-02-27 kl 00:32:33
Okej dags för en uppdatering av mitt konsert/festivalprogram.

Familjen: På Familjens myspace står det att de ska till Gamle Port på lördag, men det har tydligen blivit ändrat och ska nu flyttas till Klubb Neo istället, men datumet är inte bestämt.
Franz Ferdinand: 21 mars på Cirkus i Sthlm. Har två biljetter men ingen som jag är helt säker på kan åka med mig.
*The Hives: 24 mars på Trädgår'n. Jag och Erik :)
*Markus Krunegård: 2 april på Brew House. Tänkte tvinga med Fridde och Anna, annars går jag själv -.-
*Coldplay: 22 Augusti på stadion i Stockholm. Jag och Lenne. Kommer bli fett <33

Det bästa ur festivalerna:
*Arvika: Depeche Mode, Bob Hund, Anna Ternheim, Detektivbyrån, Fleet Foxes, The Bloody Beetroots
Roskilde: Coldplay, Oasis
Peace & Love: SMK, Anna Ternheim, Laakso, Kleerup, The Kooks, Hello Saferide, Håkan Hellström
*Hultsfred: The Killers, Regina Spektor, Anna Ternheim, Peter Bjorn & John, Hello Saferide, Markus Krunegård
*Emmaboda: Bob Hund, Nordpolen, Markus Krunegård, Detektivbyrån, MSTRKRFT, Adrian Lux, Familjen
Siesta: Anna Ternheim, Junior Boys, Kleerup, Markus Krunegård, Mando Diao, Nordpolen, Phoenix, Placebo, Tiger Lou.
Way Out West: -*Spikat

 Lite bilder från New York (Del 2)

2009-02-25 kl 21:29:52
Det kommer en tredje del med mina NY-Holgor som jag hämtade idag (sjukt fina) + mina polaroider
samt en fjärde med den sista delen av de digitala någon gång i helgen förmodligen.Nu måste jag verkligen jobba lite på mitt projektarbete. Böckerna väntar på mig.
Puss
//A

 Lite bilder från New York (Del 1)

2009-02-24 kl 23:39:48Puss.
//A

 Alla <3 dag

2009-02-14 kl 03:37:13

KÄRLEK TILL ER ALLA
//A

 Puss

2009-02-14 kl 03:09:14

Hej hej
idag har jag handlat
ett par väldigt snugga
(men inte världsmästarbra) hörlurar
och polaroidfilm


och så har jag fotat upp en kasett polisar.

De blev asfina allihopa<3

 Pilutta dig
//A


 Frihetsgudinnan och holgamardrömmar

2009-02-12 kl 02:43:26
Hej hopp, hoppas det regnar och är allmänt jävligt där hemma. Och jag har förståelse för att ni saknar mig väldigt mycket. Idag var den varmaste dagen hittils i USA = 8 grader.

Idag har vi åkt ut till Frihetsgudinnan. Det var väldigt turistigt och fint, med en massa souvenirshoppar och sånt såklart. Man försöker verkligen krama ut pengar ur turisterna här.
Jag fick dock lite ryck på min Holga som jag självklart hade med, för precis när vi hade stigit i land på fastlandet igen så bestämde sig min filmlucka för att hoppa av så att hela filmen (antagligen) förstördes. Jag drog fram den en bild och fortsatte sen att fota med den i hopp om att jag bara kommer få grova ljusläckor, men det känns inte så lovande. I fortsättningen jag jag nog eltejpa min lucka så att den inte åker av.
(Btw så måste jag säga grattis till Jon som snart kommer bli pappa till en finfin Holga CMYK snart :D) Jag älskar att jag konverterar alla till fotonördar ^^

Eftersom att varken Jessica eller pappa har photoshop på sina datorer så lägger jag upp oredigerade bilder, något jag aldrig annars brukar göra, men jag vet att vissa här *Host*Linnea*Host* väldigt gärna vill se bilder så. Sen får ni ganska få bilder för att jag fotar i råformat, och jag har inte heller nåt program tillgängligt för att förhandsgranska de bilderna. Men ja, här får ni två oredigerade jpegfiler från idag:


Turistbilden


Min fina klubba jag köpte, haha

Nördinformation till Jon: De spelade Heartbeats (Rex the Dog Remix) inne på HM häromdagen :D


Puss puss
//A

 Hej hej Sverige

2009-02-11 kl 05:47:47
Okej jag kanske ska försöka utveckla min vistelse här lite mer, haha. Jessica och pappa ville ut och äta sist så jag hann inte skriva allt jag ville.

Men som sagt är New York allt som du har tänkt dig och sett på filmer och tv. Husen är jäättehöga (ibland får man svindel när man kollar upp) alla pratar groov amerikanska, det stryker omkring gangstas på gatorna, på Times Square får man epilepsianfall, det finns taxibilar överallt, tempot är högt och polissirener tjuter alltid.

Saker vi gjort här än så länge:
- Shoppat. Jag har hittat en hel del måste jag säga, även ifall Jessica slår mig med hästlängder. Det är nästan så att pappa slår mig också haha, fast bara nästan. Jag har köpt jeans (såklart), en t-shirt, två tjocktröjor, ett linne och en fiin kavaj (eftersom att jag inte har nog av kavajer/vårjackor) Allt detta till ett sammanlagt pris av ca 800 kr. Yes, I like it.
Det mesta har vi köpt runt om i stan på våra små promenader, men idag åkte vi till en outlet där jag hittade French Connection, ehe. De gör så sjukt fina kavajer <33 och det var självklart där jag hittade den jag köpte (300 kr) Najs. Imorgon ska jag köpa en till fin jacka som jag har sett ut >___<
- Turistat. Vi åkte upp i Empire State Building och kollade ut över hela stan. Helt sjuk vy, ni måste se bilderna sen när jag har laddat ner ett program jag åste ha för att kunna se råfiler... Det är nog iofs det enda turitiga vi har gjort än sålänge, men imorgon ska vi ta subwayn till Ground Zero och sen till Frihetsgudinnan. och shoppa lite till.
- PROMENERAT. Gud jag är så trött i mina ben!!
- Fotat. Idag har jag inte fotat någonting alls faktiskt, men jag är snart uppe i 1000 bilder med systemaren nu. Sen har jag ju med mig Holgan och Polaroiden såklart, och till dem fisheyeobjektivet, färgfilter, prismor och min 85:a.

 Hälsningar från New York

2009-02-10 kl 02:42:28
Jag bjussar på de här oredigerade bilderna direkt från kameran.


Times Square

 Jag leker med Jessicas webcam på hotellet

Pöss haj
//A

 USA, my friend

2009-02-09 kl 20:28:01

(Observera att jag sitter vid ett svenskt tagentbord, men att jag anda inte kan skriva svenska bokstaver, eftersom att pappas dator har damp just nu)

Jag alskar alla som totalt har missat att jag ar har pa andra sidan Atlanten, vilket innebar att jag INTE kan folja med ut, leka med Erik eller ga pa I Taket Lyser Stjarnorna (Vem var det som skickade det smset?! Jag hade iaf inte det numret) SAMT att tiden ar 6 timmar efter har. Detta betyder att jag inte garna vill ha sms efter kl. 14 hemmifran (klockan ar da 08 har)

Anyway. Tycker om att vi mellanlandade  i Tyskland, nar de enda sakerna jag kan saga pa tyska ar
Ich liebe dich
eine kleine cola, bitte (sant sager tyskarna nar de kommer in pa jobbet) och
ich bin Schnappi das kleine krokodil.

Sen kan jag kombinera dem lite
Ich bin un kliene cola
Eine kleine Schnappi, bitte.

Kanske inte sa jatteanvandbart.
Ja just det. USA ar precis som du tankt dig. Husen ar hoga, manniskorna ar feta och hetsiga.
Vi bor valdigt nara Times Square och jag har sprungit runt med mitt fisheye, min systemare, min holga och lite annat kul, sa ni lar fa en del bilder sen.
POSS. (haha va fult det sag ut)
Annelaj.


 Nangiala vs. Narnia

2009-02-07 kl 02:50:09
Ja ni, flickor och pojkar, om några timmar sitter jag på ett plan till New York. Självklart kommer jag uppdatera därifrån, men tills dess tänkte jag att ni skulle få höra ett klipp från Pang Prego.
Sjukt kul <3XOXO (Som de skriver i Amerika)
//A

 På tapeten

2009-02-03 kl 18:24:54
- Jag är sjuk.
Har just köpt en ny nässpray och en ask Bafucin till mig själv som jag sitter och knarkar. (Vem var det som sa till mig att man kunde bli hög om man åt tillräckligt många tabletter?) I wonder. Anyway. Jag hoppas att jag blir frisk snart för på lördag ska jag till

- New York.
It's true, boys and girls. Blir borta hela lovet (gud va skönt det ska bli med lov) och jag har sparat en massa pengar nu så vi får se vad de ska spenderas på. Kanske en iPod Touch, ett nytt objektiv (de är billigare där) eller bara lite kläder, vilket ju iofs inte är helt fel det heller.
Nån som har nåt bra shoppingtips i den stora staden?

- Polaroider/Holgor
sitter just nu bokstavligt talat på min tapet. Fick ett ryck inatt när jag inte orkade sova och började sätta upp en massa bilder på väggen ovanför min soffa. Det ser ganska trevligt ut måste jag säga, men jag måste komma på någon mer hållbar lösning än häftmassan jag har satt upp dem med nu. Efter ett tag kommer jag väl sätta upp mer dessutom.
Japp. Bilder på min fina vägg kommer snart.

Pöss
//A

RSS 2.0