Julklappar

2010-11-30 kl 16:16:03
Idag var en bra dag!

Jag gick till läkaren för min cpphandled som jag kan vakna upp med ibland utan att kunna röra den. Sen gick jag och skrev tenta som gick jättebra! Speciellt med tanke på att jag inte har pluggat som en tok (som jag gjorde till psykobiologin tex) Hittade lixom den rätta balansen (Fast egentligen var jag väl bara lat hehe)
OCH SEEN... blev det solnedgång... och sen... gick jag och handlade årets första julklappar! En till Kristoffer och två till mig hehe (vi gör gärna så i vår familj att vi köper saker vi vill ha och sen betalar den som "ger" julklappen till en. Det är lite tråkigt att veta precis vad man får, men det är bättre än att få en massa saker man inte vill ha) Pappa har redan köpt sin julklapp, så nu är det bara Jessica och mamma kvar. Yes yes.En av mina julklappar, hehe

 Första adventsfirande

2010-11-28 kl 21:55:05

Idag är det första advent, det firar vi med att sätta upp julpynt, julstäda, plugga personlighetspsykologi (på tisdag har vi tenta!!) och äta svenska lantchips.

Kristoffer hade inte tänkt köpa julklapp till mig?? Men nu har jag tvingat honom hehe. Hans present är den enda jag har tänkt ut än :)

 Olympus OM-1

2010-11-26 kl 22:28:53


Pappa har fest här?? Pappa har aldrig tagit med sig arbetskamrater hem förut??
Jag är så rövigt trött nu, skulle egentligen plugga hela dagen men det blev mest att jag sov bort den, åt, gjorde spotifylistor, städade, betalade räkningar och en massa annat sånt som är 10 gånger roligare. Usch, det som verkligen tar emot är att man behöver verkligen läsa i den där trödiga boken...

Men snart är det jobb! Lönefredag med Christoffer, Philip, James och okänd K55are. Jag hoppas på Agnes [Aschneeeess]

 Holgor!

2010-11-26 kl 13:25:49
Nu! Kära läsare!
Av 36 bilder fick jag 12 haha, ser på filmen ut som att de flesta bilderna har blivit ljusskadade på något vänster. Hur det hände vet jag inte, för jag har verkligen för mig att detta var en film utan missöden? Men jaja, det finns inte något mer än 12 bilder på filmen så det är inte så mycket att göra åt.
Dessutom är de bilderna jag fick suddiga, och efter att ha pillat på min holga så ser jag att linsen inte har hängt med när jag har försökt justera skärpan... Så att ja. Jag är lite besviken, men känslan finns där!
Lämnade in min 35rulle som har suttit i olympusen också, så de kommer om en dryg vecka :)

IALLAFALL! Här får ni de bästa :)


Bokstånd i Paris
Barcelonas gator, Linnea och Hanna
La Segrada Famillia
Kanal i Venedig
Gränd i Venedig, söt Linnea och busig Hanna
Mask i Venedig
Huvudkanal i Venedig

 Jag kommer nog aldrig bli vuxen nog att dricka kaffe

2010-11-26 kl 08:38:57

När vaknade jag imorse?
kl 03:00. En berusad kristoffer i telefonen.
Sen var jag klarvaken pga att han nästan gav mig en hjärtattack när telefonen ringde. Så jag har legat och spelat spel på ipoden tills nu ungefär. Har duschat och försöker få i mig lite kaffe. JAG HATAR KAFFE DET SMAKAR BLÄ.
Nu är jag lite stressad och speedad och ska till skolan snart, sen ska jag hämta ut min rulle och lämna in en ny!!

PÖSS


 photoshoplektion, ljung och larver i lunchen

2010-11-24 kl 17:14:30
Igår:
Saker jag lärde mig på photoshoplektionen: 0
Saker jag lärde läraren: 2

Idag:
sömntimmar: 12
lästa sidor i boken som jag ska ha läst 2 kapitel i till på fredag: 0
döda larver i mitt salladshuvud som jag skulle ha till lunch: 1


Allvarligt talat, vad är det här?? Först får jag två spindlar i mina vindruvor, och sen en larv i salladshuvudet?? Spindlarna var okej, men inte så fräscha, men jag menar LARVER. Alla som känner mig vet att jag har extrem larv/maskfobi. INTE OKEJ!

 Maskerad

2010-11-23 kl 00:56:53
I lördags hade Linnea maskerad för att fira hennes fördelsedag. Jag var utklädd till Linnea, och bland de andra gästerna kunde man bla hitta en hund, en cowgirl, en spindelman, en vampyr, Carrie Bradsaw och en drottningmus från basil mus?

 Fotokursen

2010-11-19 kl 00:39:38

Det som är så himla bra med den här kursen:
- Jag får kritik på mina bilder, av utbildade människor och av den vanliga åskådaren (mamma, vänner och bekanta tenderar att bli lite för snälla) Jag tycker egentligen inte lika mycket om att få bra kritik på mina bilder än dålig, för det är då man verkligen lär sig något. När man får bra kritik ska man verkligen ha lyckats med en bild.
- Jag får uppgifter att lösa och blir motiverad och inspirerad till att fota och tänka i nya synvinklar. I tisdags höll våran lärare ett föredrag om modernismen, och nästa vecka ska vi ta med oss bilder inspirerade från den tidsepoken (dadaism, surrealism osv) Själv älskar jag det temat, vi ska fota abstrakt eller föreställande, i svartvitt eller färg, vi får göra kollage, efterlikna en bild vi gillar idémässigt eller motivmässigt, göra om den eller vad man nu känner för. Kommer bli så himla roligt! Ska visa sen vad det blir!


Nästa gång ska vi ha photoshoplektion, och vi ska själva skriva upp saker vi vill lära oss, med jag vet inte vad jag vill lära mig? Det känns som att jag kan det jag behöver? 1 år

2010-11-17 kl 21:11:38

If it's a crime then Im guilty
guilty of loving you

 Yatsy

2010-11-17 kl 01:12:09
Alltså jag är BÄST på Yatzy. Fick precis 1256 p och Kristoffer bara -3002 p. (Ja det var jag som räknade poängen)

 Ditt och datt

2010-11-12 kl 16:57:20
Hej hej

I veckan har jag
-   Satt upp julpynt
-   Hjälpt kristoffer att renovera sin hall (okej jag har mest varit smakråd) Han har målat, spikat, sågat, hamrat, lagt golv och bankat.
-   Blivit godkänd på vår andra tenta i kognitiv psykologi, skönt eftersom att g var allt jag behövde för att få vg på kursen (vi kan bara få ig g eller vg)
-   Peppat inför Berlinresan i januari! Kristoffer och jag har kollat på olika klubbar och grejer vi ska göra hehe. Vi ska fira 1 år där också ju, så vi har bokat fint hotell och grejer :)
-   Gått på fotokurs. Ledaren är verkar vara väldigt duktig och är utbildad fotograf. Deltagarna verkade vara lite blandade... Alltifrån folk som verkade ligga någonstans på min nivå till en 50årig kvinna som bara fotat på auto innan. Vi har dock inte visat några av våra egna bilder än så jag ska inte säga något om hur de fotar än, men de flesta verkar inte så... inspirerande. Men vi kollade iaf på ett bildspel som läraren hade med sig som vi diskuterade, så det tror jag kommer bli lärorikt. Det var ju det jag ville göra i Foto A och som vi aldrig gjorde. Tills nästa gång ska vi ha med oss tre familjebilder att diskutera, kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag ska ha men det löser sig nog.
-   Hållit på att snickra på en photoshopkurs till alla som frågar mig efter det jämt. Om du vill ha så säg till så skickar jag, om ni blir många så lägger jag upp den på bloggen.


I helgen:
-   Anna Bs inflyttningsfest!
-   Jobb 00-05! mcfest med Anna S, Christoffer, Angela och James woop woop
-   Plugg! Jäkla artikel som jag har skjutit upp några månader nu

Gammal bild från förra året

 I busskuren

2010-11-11 kl 22:53:00


 Höstbilder

2010-11-10 kl 17:12:00


Mami :)
 Fotolektion

2010-11-09 kl 15:23:25
Idag ska jag på min första fotolektion! Tror det kommer bli jätteroligt, speciellt eftersom att det är en gestaltande inriktning. Man ska ha med sig en bild som man har tagit som vi ska analysera och diskutera tillsammans och så får vi uppgifter som vi ska lösa varje vecka. 6 gånger, 3 timmar varje gång. Kommer bli awesome. Hoppas bara att det finns några schyssta människor där och inte bara Bertil 65 år, Inga-Britt 42 och Gunilla 54.

 Blåljus

2010-11-08 kl 19:44:00

 Korsvägen en oktoberkväll

2010-11-07 kl 18:37:00


Just det, jag var ju på Radio Dept i onsdags! Det är ju ingen dansmusik direkt så jag hade inte så höga förväntningar och det var nog bra det. Det var helt okej tycker jag, lite stelt och sådär, men The Worst Taste in Music tyckte jag faktiskt var riktigt bra :)

 McFest

2010-11-05 kl 18:31:59
Lite bilder från när jag var ute med jobbet förra veckan!

Kvällen började på Lilla London
Kristoffer Bark
Emilia
Annas rumskamrat Stina

 Vad fan är klockan egentligen?

2010-11-02 kl 02:16:02
Hej hej
Här kommer jag med en fantastiskt lång och jättetråkig utvärdering av helgens äventyr som antagligen bara linnea kommer läsa haha.

TORSDAG: TENTAFEST
Först på tentafest med klassen i torsdags, vi hade verkligen skitkul. Jag gick hem ganska tidigt och det hann såklart bli ett stopp på mcdonalds på vägen hem, min klasskamrat Daniell bor nära mig och eftersom inga vagnar gick längre så hade vi sällskap hem.

FREDAG: RESTAURANG OCH VÄRLDENS FINASTE BAR
På fredagen följde jag med Johanna och Peter ut och åt, det blev tillslut ett spanskt ställe och vi beställde in massor av tapas och sedan också efterrätt och drinkar. Hur gott som helst. Sedan gick vi till en helt galen bar inredd i... jag vet inte vad. Taperterna var mörkröda, i taket hängde det tygstycken och kristallkronor, på väggarna fanns det tavlor som hängde snett, udda gamla lampor, fina tyllkjolar och prinsessklänningar, stolarna var udda och klädda i fina tyger, det fanns ett gigantiskt matsalsbord, kyparna gick klädda i vita skjortor och svarta hängslen, och musiken var 30-talsjazz. Alltså det var nog den häftigaste bar jag varit på. Jag minns inte namnet på den tyvärr, men det låg på magasinsgatan, det lilla torget ni vet. LINNEA VI MÅSTE GÅ DIT!! Du kommer älska det.
Sedan drog vi till en ganska dålig svartklubb. Människorna var blandade i stilar och ålder, lokalen var liten, en kille som stod i baren (och var med och arrade alltså) var hög som ett hus och fick ett utbrott på mig och kastade mina pengar på mig, alkoholen de hade räckte inte, rosén var antagligen det vidrigaste jag någonsin druckit osv.. Men vi hade ganska skoj ändå tycker jag, vi dansade på där ett tag, musiken var asbra. Precis som jag vill ha den när jag är ute.

LÖRDAG: ULLARED
På lördagen åkte jag till ullared med mamma och Jessica. Mammas kompisar från skåne hade hyrt ett hus att bo i (de är helt galna i gekås) Ja vi shoppade på rätt bra, jag hittade ett par jeans från mq outleten, ett par skor, en skiva och hårfärg bland annat. Så nu har jag färgat håret också.

SÖNDAG: JOBBI JOBBI
blev jag tvungen att jobba så jag missade mcdate med camilla och anna på spritluckan. Nåja, det blir antagligen fler gånger.


Jag har massor av bilder att visa er men det får bli en annan gång för nu är jag hos Kristoffer, utan att han vet om det hihi. Och så har jag städat och gjort fint, så när han kommer hem från jobbet inatt så kommer han bli så glad så glad :) en ren lägenhet och en snygg lättklädd brud i hans säng liksom hehe.

Nu ska jag lägga mig.

PS.
Jag hatar när man måste ställa om klockan. Jag blir så förvirrad, och jag glömmer alltid av vilka klockor jag har ställt om och inte.

RSS 2.0