Hej jag lever

2011-02-26 kl 20:26:01
Igår låg jag på soffan och gjorde ingenting och det var så fruktansvärt tråkigt. Så idag ska jag och min stockholmska korridorskompis göra Lund City osäkert!!

Har förövrigt beställt glasögon idag också: två par med reflexbehandling och drulleförsäkring + synundersäkning = 1600. Smarteyes är skiten alltså.
Ser ännu sämre nu än förut också, -1,5 yeah yeah.

 Vildänder

2011-02-24 kl 20:58:48

 Lindy Hop

2011-02-23 kl 18:43:42

Hehe anmälde mig just på en kurs i Lindy Hop på wermlands, har alltid velat prova den dansen, den är ju för fasen det sjukaste som finns :D Tänkte bädda in ett you tubeklipp men det ville inte funka så klicka på länken istället för att se vad Lindy Hop är.

Kommer helt galet awesome! :)


 Kristoffer i Lunden

2011-02-22 kl 18:52:35
Sedan i lördags har min man varit här och gjort mig sällskap i Lund. Vi har ätit på Max, tittat på massa film, lagat mat och pussats massor. I tisdags var jag dock tvungen att släppa iväg honom till jobbet som kallade hemma i götet, så här såg det ut då.
Det snöade litegrann
Kristoffer hade min favoritjacka på sig, fasten den är svinkall och han inte hade någon tjocktröja under (!) Ja han frös väldigt mycket
Dessa herrar väntade också på tåget, medans de drack vin ur flaskan. Råkade egentligen komma åt avtryckaren med armbåden och så blev denna bild til haha. Blev lite rolig ändå tyckte jag.
Kristoffer var kall

 Så festar man i Malmö

2011-02-22 kl 18:46:17
I lördags var jag på fest hos min klasskamrat Frida och hennes nya rumskompis Johanna! Sedan for vi in till Malmö City och dansade i en gammal kyrka som har blivit en klubb. Himlans roligt.
Värdinnor


 Malmoe

2011-02-19 kl 18:38:55
HEJ DÅ NU SKA VI PÅ ÄVENTYR I MALMÖ! Cykeltjuvar och vegetarisk lasange

2011-02-17 kl 16:58:52
Åh gud vad jag är mätt!! Har lagat storkok här på min vegetariska lasange, den är ju så himla god!

När jag flyttade hit till vildanden så kom ju min far och min bror hit med bla en säng, skrivbord, soffa och min cykel. När pappa bar ut den ur bilen så tittade han väldigt allvarligt på mig och sa:
"Se nu till att låsa fast den här ordentligt så att den inte blir stulen"
Javisst sa jag och låste den genast, varpå pappa säger:
"Eh ja fast inte med det låset, för det har vi inte nyckeln till!"

Så nu undrar jag om det finns någon här ute på intranätet som vet hur man kapar cyklar? Köpte en bultsax idag, men det hjälpte inte. Jag stod där på gården och tog i för kung och fosterland helt utan resultat.
Ska jag borra upp låset, ska jag köpa en större sax, ska jag lirka upp det, VAD SKA JAG GÖRA?? Hjälp :(


Förövrigt såg jag att djungeltrumman sökte en vimmelfotograf i Göteborg. Hade ju passat mig alldeles utmärkt om jag inte hade bott i Lund nu då!! Dessutom känner jag den andra fotografen som jobbar där, det är en trevligt prick. Satfläsk...

 Lundahimmel

2011-02-16 kl 15:15:28
Åh idag har jag varit så himla duktig. Först har jag simmat 1 km med Johanna, nästan dubbelt så långt som var mitt mål. Det kändes nästan som att jag kunde simma hur långt som helst, speciellt när man hade sällskap så att man kunde rikta uppmärksamheten åt annat håll än åt hur jobbigt det är.

Ikväll blir det hetshemtenteskrivning, på fredag är det inlämning och lunch med Frida och på lördag är det fest i Fridas pyttelägenhet i Malmö!! Kommer bli fett! Kommer bli värt!...Anneli känner peppen hehe.

 Frost

2011-02-14 kl 19:41:42
Hann fota den fina frosten i Monicas trädgård innan jag flyttade därifrån. Vildanden

2011-02-14 kl 14:55:10

Fick en massa äpplen av Monica när jag flyttade, och chokladbollar med burk av Leos flickvän!
Av Lund fick jag dimma utanför mitt fönster
nam nam

 Novischfest och Puta Madre

2011-02-14 kl 14:49:41
Åh vad roligt det var på novischfesten! Trerätters, mellanfest, klubb, efterfest. Det är så vi rullar här i Lund. Det blev inga bilder dock, glömde av att jag hade med mig kameran ens, men här kommer lite andra bilder från när jag och Johanna var på Puta Madre och åt guacamole och tårta. Väldigt trevligt såklart, förutom att någon jobbig kille ville sitta och prata med oss hela tiden. Men han bjöd på champange sen så då var det okej hehe.
Åh de har så himla fin inredning
Åh Johanna du är så himla fin
Åh fina stolarnaImorgon kommer denna vackra tös hit till Lund och hälsar på! Synd att jag måste plugga, en satans hemtenta som ska in på fredag...

 Åh ljuva intranät.

2011-02-12 kl 18:27:55
Det här som vi har pratat om på mediaföreläsningarna har jag nu bittert fått erfara: att förlora internet, och bli utestängd från omvärlden. Nu kan jag äntligen kolla bussarna när jag behöver det, titta på alla människor på facebook och ja, leva.


Så här bor jag!! Götlaborg

2011-02-07 kl 17:07:18
Alltså vad är det här?? Det snöar?? Skärpning Göteborg!

Ja jag kom hit igår. Så himla skönt att få pussa på Kristoffer och klia Bezzie bakom örat igen. Idag blir det nog pingisklubben om jag får tag i någon? Ingen svarar ju för fasen *mobbade tjejen*


Ps jag glömde min mobilladdare i Lund och jag har världens specialspecialladdare så jag har den avstängd typ hela tiden och går inte att få tag på eftersom att min bussbiljett hem till Lund ligger i telefonen.

 Jag har en kompis!

2011-02-03 kl 17:21:19

Idag har jag hämtat ut min nyckel till korridorsrummet, wehoo! Imorgon ska jag börja flytta över lite saker i en resväska typ på bussen och på lördag kommer pappa med en skåpbil med säng och skrivbord och lite sånt. Känns gött att få ha sina grejer på den platsen man vill och kan göra lite som man vill.

Nu ska jag gå och dricka öl med min nyfunna vän Frida!


 23:39

2011-02-02 kl 23:39:07

Yes, nu är bilderna till Elin ivägskickade, signerade och allt. Blev ändå ganska bra tycker jag, och de passar Elins önskemål bra också.

Idag har jag simmat!! Bara 500 m iofs för att jag 1:hade ont i huvudet och benet 2:inte hade tid att simma längre. Egentligen orkade jag inte så himla mycket längre heller, men det vill jag helst inte erkänna. Jag har ju faktiskt inte tränat på ett år, mer än då jag har sprungit till bussen. MEN! Min plan är att varje gång ska jag simma ett varv mer än förra gången. Idag simmade jag 10, så nästa gång ska jag simma 11. Tillslut kommer jag vara uppe i mitt mål 20 varv (1 km) och där kan jag ju faktiskt hålla mig ett tag och satsa på att simma snabbare istället tills jag känner att jag kan avancera ännu mer! hähä.

Ikväll har jag varit hos min kusin, tillsammans med min andra kusin och deras respektive. Åt god mat och spelade lite spel, väldigt trevligt. 

På lördag flyttar jag till mitt korridorsrum, och på söndag åker jag till gbg för att leka med mamma & pappa, min syster, vännerna mina och såklart kristoffer. Som jag har längtat efter honom <3 Sjukt mycket faktiskt.   
Ps. jag älskar folk som singerar bilder som är skitdåliga, och liksom tror på fullaste allvar att någon kommer vilja sno dem. Och nu menar jag bilder som är suddiga, över/underexponerade och direkt dåliga, en del människor har fan dålig självinsikt.


RSS 2.0