Lite höstbilder

2009-09-29 kl 01:03:27


Det var middag hos Johanna och David.HaketBokshopping och sightseeing med NenneTårtkalas hemma hos mig som slutade med utgång.NeonflickanIndulgenceMårtens sugrörsarmband.Nenne må ha noll stilkänsla, men hans väska är ju ändå himla tjusig.Bestämde mig för att leta upp hösten och hittade några gula löv på trädet utanför mitt fönster, även ifall de är ganska få än så länge.Jag hoppas på en röd höst, iaf rödare än förra året som var förfärligt gul (men fin ändå)Lenne tycker om höstenInnergård.


 03h18

2009-09-28 kl 03:18:44 Här kommer solen

2009-09-28 kl 02:57:51

 Sommaren 09 med Anneli

2009-09-24 kl 03:36:06


Stockholm, flytt, student, Dödselectro, bad, Emmaboda, surströmming, Växjö, dansande björnar, Hultsfred,
arkitekter, smultronvin, Way Out West, grillning, bokhult, Trollhättan, champange, matfestival, Liquid Ass,
ett kilo smör, Röda Sten, solnedgångar, såsmonster, fördelaktighet, örebroare, Haket, maskerad, dans, tyskar,
fjärilskonfetti, Jan Stenmark, stockholmare, partynätter, negrer, Leila K, grottroll, kattungar, siestakärlek,
minnesluckor, fransmän.

 Årets sista grillkväll

2009-09-24 kl 01:03:24Fint. Någon dag ska jag sätta mig och sammanfatta sommarens bästa bilder, för det har ändå varit en himla fin sommar tycker jag.

 597534

2009-09-23 kl 23:51:05
Idag har jag varit duktig minsann!
Skrivit CV och personliga brev (observera plural) sökt jobb, adressändrat och äntligen skrivit in mig på en bilskola! Tjuhu, nu är det bara att tuta och köra!

Och livet är gött ja. Inte så mycket att göra när jag fortfarande jobbar deltid på donken (jag vill inte jobba heltid där, så är det bara. Det finns en gräns för hur många hamburgare man kan äta, hur många fulla gäster man kan ta beställningar från och hur mycket ketchup man orkar torka från borden i veckan ändå)
Så nu ska jag sätta igång med körkortet lite mer på allvar, och sen kanske man får ett roligare jobb att fylla veckorna med.

Snart far jag till stockholm för fjärde gången iår, tittar på danger för andra gången i mitt liv, lyssnar på en egen ipod för första gången och är assnygg som alltid i min nyinförskaffade paljettjacka. Fast ja, efter löning dådå.

ORDNING OCH REDA PENGAR PÅ FREDA.
Förlåt, jag tror att jag är trött.
Då är det dags att redigara lite bilder!
//A


PS. (Nördinformation till Nenne): jag slog mitt rekord på Tetris idag, 597534 p, level 15/15.

 Materialism

2009-09-15 kl 12:40:37
Rengöringsset till kameran
Nudlar <3
Nudelskålar
500 gb hårdissk till datorn
Svenska Lantchips <3
Ramar
600 kr
(Way Out Westbiljett)


Nu är man 19 dådå.

 Dansi dansi

2009-09-14 kl 01:03:47
(När jag var liten frågade Jessica mamma vad fotboll hette på finska och hon svarade jalkapallo, vilket förstås låter vansinnigt roligt. Så jag var ju tvungen att fråga vad dans hette, och det hade ju ett så spännande namn som dansi)

Nåväl. Söndagar har ju blivit en hel dansdag och det är så fantastiskt roligt, speciellt nu i början på terminen. Dansade dock så intensivt idag att jag fick en blåsa under foten, stor som en enkrona.
I helgen har VM i disco gått av stapeln, Sveriges lag Team L Sinclair (från min danskola, tjuhuu) kom fyra och vann gjorde Polen. Det var iofs många som inte tyckte att de inte var värdiga vinnare, men vad vet jag, jag har inte sett dem dansa.

Men här får ni en finfin gruppdisco-video med ett svenskt lag från EM i Tjeckien iår, de kom tydligen tvåa.


 Ekonomiskt självmord ohyes

2009-09-10 kl 09:04:33
DANGER TILL STOCKHOLM! :D
Det hade ju varit trevligt att gå på Sound of Arrows också, men det räcker inte min McDonaldslön till. Så jag gjorde en Into the Clouds inspirerad bild istället, det var billigare.

 Det bästa från I <3 Electro

2009-09-10 kl 08:53:23En av de mest lyckade kvällarna som sagt :)


 Dans och electro

2009-09-07 kl 02:00:16

Kom till dansskolan idag och såg att jag skulle dansa modern med typ hela tävlingskåren från dansskolan, haha. Var lite nervös först men ack så roligt det var. Kände tydligen lite folk som gick där också så det gick bra. Läraren har jag haft innan också, och jag gillar henne, pedagogisk och har bra musiksmak (vi värmer upp till A Cause Des Garcons) När det blev dags för discon kände jag hur otroligt skönt det var att få ta ut sig efter att ha suttit stilla hela sommaren. Och Lotta är fin som alltid, och tyrannisk som alltid. Jag var helt död när jag gick därifrån. Som vanligt.

Nu har jag just laddat upp bilderna från I <3 Electro (Dödselectro) igår. Det är helt sjukt hur mycket uppmärksamhet man får när man går runt med en gigantisk kamera. Fick fem killar som hängde efter mig hela kvällen haha. Men det var en lyckad kväll, den bästa dödselectrokvällen hittils tror jag. Bilderna blev helt okej, mycket bättre än förra gången trots att Tobias älskar sin rökmaskin (bilderna blir gärna grådassiga när det blir för mycket rök) Bilderna finns nu alltså på Facebook, i mitt album I <3 Electro 5/9 och på eventet. Bara att spana in. Imorgon kommer de bästa bilderna upp här också som vanligt.

Hej hopp
//A


 Lite musiktips

2009-09-03 kl 16:29:53
Tack gud för att du gav oss Spotify.

Del 1: Indie/pop/rock. Tex Skansros, Radio Dept, M83, Laakso
Del 2: Electrrrro. Tex nytt från Bloody Beetroots, Danger, Justice, Boys Noize.

Ha det fint!
Puss
//A

 Linneapillipill

2009-09-03 kl 02:12:03


Linnea har så mycket pillipill i sitt rum att jag blir helt galen.


Ni har väl inte glömt av min TUMBLR för guds skull? En finfin mix av mina favoritbilder av både kända och okända fotografer, mina egna analoga, något citat, någon låt. Ett knippe inspiration så att säga.
//A

 Göteborg är en grå stad

2009-09-03 kl 02:04:31
Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen. Göteborg är fasligt grått. Det är en av anledningarna till att jag gillar Stockholm, för där är husen åtminstonde lite färggladare.
Tack och lov för regnbågar! (Man skulle ju kunna tro att även de skulle vara gråa i Göteborg, men det är de faktiskt inte)
//A

 Funderingar en onsdagsnatt

2009-09-03 kl 02:00:09

Jag ska börja läsa mer. Jag ska köpa en massa fina diktsamlingar, konst- och fotoböcker, tunga klassiker, filosofiska skrifter och romaner på språk jag inte förstår.  

Sen ska jag lära mig bemästra min blixt och börja fota med brus (sorry Linnea) för nu har jag hittat en finfin tösabit som tar så fina blixtbilder att man vill kidnappa henne och stoppa henne i fickan.

Förövrigt ägnade jag hela gårdagen åt att sätta upp bilder i mitt snedtak och ställa upp mina cdskivor på skrivbordet och helt plötsligt blev min lägenhet ett hem.
//ARSS 2.0