Hej jag lever

2009-10-25 kl 23:13:57

HEJ!
Det här har hänt sen sist:

- STOCKHOLM var najs, Danger var fet. Stackars Jon var dock magsjuk men han hängde med bra ändå tycker jag. Träffa Elias hann jag också med, fast inte så länge som man kanske hade velat.
- HÖGSKOLEPROVET gick helt okej. Jag missade sista sidan på engelska delen haha men annars tror jag att det gick bra. Har inte vågat kolla svaren än dock. Jag har också sökt lite kurser till nästa termin (kinesiska bla) så man får hoppas att man kommer in på nåt.
- JAG ÄR FRISK. I tisdags hade 39,8 graders feber, kunde inte stå eller gå, och jag trodde ett tag att jag hade svininfluensa, men så visade det sig inte alls vara. Det var bara en helt vanlig dunderförkylning, så nu behöver ingen vara rädd för mig längre.
- BIO med Kristoffer har jag hunnit med också, Up blev det. Ganska fin ändå :) Och så har han bjudit på middag. Och filmkväll. Och fika. Hämtade mig från jobbet gjorde han med, mitt i natten. Ack.
- NENNE kommer upp nästa helg :) Lite spontant sådär
- HALLOWEEN kommer firas hos Anna + på Trädgårn iår. Gött.


Här får ni lite bilder:Malin & Linnea i nattgöteborgJon i båtAnneli snurrar runt i klubbgöteborgBruten cigg och galen Fridde på NefNågon randomsnubbe ville låna min kamera och fota mig på NefAvenynMalin & jag var på KulturnattaAnna dansar på HaketMia på HaketGlada flickor på Haket


 Höstpolaroider

2009-10-14 kl 18:50:44
Förlåt för den dåliga uppdateringen det senaste, mitt objektiv är ju som bekant trasigt så nu får ni några höstpolaroider istället (Holgan har fått stå kvar på min kamerahylla eftersom att jag måste fota upp mina polaroidbilder innan de blir alldeles för gamla)

Imorgon ska jag provjobba på Monki
Jag har fått upp hyllor på mina väggar, så snart kommer tavlorna också.
På lördag åker jag till stockholm och dansar till ljudet av DangerNågon gång ska jag ta med kameran till jobbet och så ska ni få se hur fin Kungsgatan är kl 5 på morgonen (Lite som den mittersta bilden, fast finare)

 Först kom ingenting

2009-10-10 kl 00:28:45

Hej hej allihopa. Jag typ alla de tio personer som läser min blogg men haha. Mitt liv rullar i slow motion för tillfället, allt jag gör är att läsa Kafka, pilla med min ipod, går till jobbet två gånger i veckan, funderar på livet och träffar någon kompis däremellan.
Snart ska jag iväg och kolla på en massa utställningar och grejer på Kulturnatta, väntar bara på att Malin ska äta färdigt :) Nästa vecka bär det av till den stora staden, ska kolla på Danger och spendera mina sista pengar, tjuhu.


Polaroiden är räddad
Kent släpper nytt album
Obama fick fredspriset (?!)


Edit: fail att jag glömde posta inlägget innan jag gick hemifrån :(


 Eh ja tack.

2009-10-05 kl 23:28:24


6 november
(Jag blir åter en 14årig kent-tönt)

RSS 2.0