Dagens outfit mm

2010-05-29 kl 21:16:21
1. Någon blev ihjälskjuten på Nivå igår! Helt jävla sinnessjukt.

2. Ansiktsmålningsdag på jobbet. Alla barn fick bli hundar eller katter. Jag fick ett hjärta på kinden och alla barnen tyckte att jag var jättefin.

3. Det var Alles sista dag på jobbet så jag fick i uppgift att gå till Brogyllen och köpa en tårta till honom. Så jag gick dit, iklädd dagens outfit: Mina jobbkläder (slitna svarta byxor med dålig passform, trasiga klumpiga skor, limegrön cocacolatröja) detta matchade jag med min svarta kavaj och ett hjärta på kinden. Japp. Så ska jag nog börja klä mig på fritiden.
Jag hann inte äta av tårtan, men jag lovade att om de sparade en bit till mig så skulle jag komma inatt.

4. Erik dök inte upp till jobbet idag, och det gick inte att få tag i honom heller så jag fick jobba över en timma = jag har jobbat 11 timmar. 9-20. Ej okej.

5. Snart är det I <3 Electro! Woop woop

6. Jag har konstiga utslag på armen som jag misstänker är från SK:n (rengöringsmedel) som jag umgicks med en del igår på jobbet när jag -skrubbade- alla väggarna i hela restaurangen.

7. Nu ska jag bajsa.


Fan nu blev det inga bilder idag heller men jaja. WHATTODO??

 Halelulja

2010-05-28 kl 22:16:30
Hallå hallå!

Jag och Kristoffer hade det skitroligt på Tjörn i veckan! Det var fint väder trots att herr meteorolog sa att det skulle regna varje dag. Vi solade på terassen, åt glass, grillade, (Bessie) badade, shoppade loss på Göksäter, spelade badminton, kissade i det fria, och promenerade. Gött som fasen.

Har jobbat de senaste dagarna och tjänat massa stålar. Fick 0% i cso på en gap (de där hemliga kontrollanterna ni vet) igen och tjänade en till femhundring på det. Gött som fasen.

Har förresten fått väldigt mycket beröm för mina tavlor på utställningen av bla de som har hand om lokalen. Vet inte om jag har fått sålt något men jag föredrar att hålla mina förväntningar låga.

Snart kommer både Hanna och Linnea hem och det kommer bli skojskojskoj.

Imorgon blir det 10 timmar jobb och sedan Dödselectro med bla Mean mr mustard. En asbra dj från Stockholm, jag och Johanna F var på Ace en gång när han spelade och det var najjs som fasen.



Ja okej, antagligen Sveriges tråkigaste bild, men Bessie är ju så söt.




















mm....

 0230

2010-05-23 kl 02:30:19
Sol strålande sol!

Idag är det faktiskt varmt utan att vara fulktigt i luften. Jag och Kristoffer har gosat i gräset utanför Domkyrkan och ätit K17hamburgare på stenpiren. Det var hur mycket folk som helst i stan också, Göteborgsvarvet och sånt idag ju.

Snart: Förfest i slottis
Sen: utgång?

 På låtsas och på riktigt

2010-05-22 kl 02:02:14
Hejj

Har precis skrivit klart en presentation och prislista till utställningen som alltså har vernisage på söndag! Ta med din syster och din bror och alla som du känner och titta (och köp) hähä. Om du inte kan komma på söndag (Linnea tex.) så hänger allt uppe i två veckor så det är nemas problemas.
Efter vernisagen är planen att jag och tjockisen ska åka till Tjörn igen, det var ju så himla trevligt förra gången. Ett besök på Göksäter ska hinnas med också, haha. Vet inte om vi får tag i någon bil än, men det löser sig nog!

Så sjukt tråkig dag idag, var aspepp på att gå ut, och så var det ingen som ville/orkade/kunde. URSÄKTER URSÄKTER. Nåja. Imorgon blir det pang! pang! party och om jag får välja en klubb vi inte varit på förut.

Nej nu ska jag gå och lägga mig, jag och mamma ska åka till lokalen imorgon och hänga våra tavlor imorgon bitti. (sådär tidigt som bara ens föräldrar går upp)


Just det!!
Den 3e har jag fransk afton hemma hos mig! Ta med din finaste basker, rosé och en baguette, så bjussar jag på mat och musik. Ett facebookevent kommer att skapas, men det får bli vid ett senare tilltälle.

Köss

 tjuhu

2010-05-21 kl 17:52:38
Det är så jävla varmt!
Jag dör!

Jag dör ännu mer på jobbet där man måste springa och stressa mellan grillar och fritöser utan att ha till gång till någon fläkt. Helt sjukt. Svettas som en gris. Och sommaren har liksom inte ens börjat än! Detta bådar inte gott...
Nu åskar det och spöregnar, men det är fortfarande likförbaskat varmt ändå. Man ska väl inte klaga antar jag, nu slipper jag få dåligt samvete för att jag inte är ute när det är varmt :)

Det känns liksom som att jag inte har något att göra när Kristoffer inte är hemma om dagarna. Linnea är i Spanien, Malin går i skolan, Hanna är i Kramfors, Erik lumpar. Vad hände med alla mina kompisar? Är jag den enda kvar i Göteborg? Nej så illa är det faktiskt inte, jag har ju alltid Fridman & co, men det märks att många har försvunnit. 

Går kanske ut ikväll, vi får se, jag vet inte ens vad det kommer vara för klubbar idag.
Okej nu vet jag, nef eller Röda sten var det enda som lät intressant. Djungeltrumman ftw.


Ännu ett smått deprimerande inlägg från allas eran Anneli. Tjuhu.
Bjussar på en bild från utställningen med tema färg




Hej hopp
humör på topp

 Min första utställning

2010-05-17 kl 20:29:43
Sitter och pillar med det sista med mina bilder, sen ska de bara printas och hängas.
Lite gammalt, lite nytt och lite nygammalt, lite digitalt och lite analogt.


Vernisage
Söndag 23 maj 13:00
Frivilligcentralen Oscar
(samma hus som hagabion)




 Detskullevaralättförmigattsägaattjagintehittarhemmendetgörjag tror jag

2010-05-16 kl 19:00:32
1. Jag har ätit så mycket falafel idag att jag sprack. Ruddalens pizzeria är typ lika god som på ett zombiefalafelstånd på Medborgarplatsen i Stockholm efter en Coldplaykonsert

2. Jag skaffade (som ni såg i inlägget innan) Skype på fyllan och idag har jag haft camsex med Linnea från andra sidan jorden (typ). Jag har en väldigt fin profilbild som togs vid okänt tillfälle. Och jag älskar att den ska porträttera den lilla söta Anneli.

3. Det var längesedan jag gick på en klubb som inte heter Dödselectro eller pingisklubben. Ja okej i onsdags var jag på Kontiki men det räknas inte. Jag ska gå på klubbupptäckarfärd i helgen. Någon som är på?

4. Igår jobbade jag natt och det var jättevarmt i luften hela natten, typ 10 grader utan att överdriva. Jag var irriterad hela natten för att 1) jag var ensam i kassan med en ny tjej som tydligen är modell och helt värdelös 2) jag hade världens drygaste gäster och 3) jag hade satt på min asbra spotifylista men det kom hela tiden folk och började spela sina egna låtar istället. Jag stör mig inte alls om de bara lägger till låtar i spellistan, men när de avbryter mina låtar för att sen byta ut alla mina låtar mot sina egna så blir jag lite sur.
Sen slutade jag och Kristoffer nästan samtidigt så vi tog vagnen hem tillsammans och det var iofs väldigt mysigt.




En ny version

 Hej jag heter Filippa Bark och jag går i nian F på denna skolan

2010-05-13 kl 02:07:34
Hej Linnea.


Jag vet att jag är full nu och att man inte ska skriva saker på internet när man är berusad av alkohol men nu är det som det är! Jag har skaffat Skype nu och du kan ringa mig whenever you want to. Jag heter Baddog747 (som kentlåten duvet) och jag har skickat en fin hälsning till dig. Så du behöver inte vara rädd att det är en ful farbror. Utan det är jag. Lilla söta Anneli.





Idag jobbade jag för första gången tillsammans med en tjej som hette Linnea faast hon hade ingen egen namnskylt så hon hade lånat min extraskylt. Som det stod Anneli på. Det såg säkert jätteroligt ut när alla i kassan hette -Anneli, men man måste ju göra vad man mpste göra.




*Med resarvation för felstavningar pga mitt alskoholpåverkade tillstånd.
Jag har ändå verkligen försökt att korrekturläsa detta inlägg typ 3 gånger.

haha. jag kommer såååå ta bort detta inlägg imorgon. så det är bäst att du hinner läsa det idag. PÖSS <3

 Kärlek:

2010-05-12 kl 18:31:02
Nybakade bullar

 18:26

2010-05-12 kl 18:26:09
Det får gärna regna när jag jobbar
men nu får det sluta tycker jag.

Jag ska ut ikväll nämligen hehe.
Ska se Percivals på Kontiki och sen dra till Jazzhuset och dansa lite i UV-ljus.
Kommer bli fett.


Här kommer ett gäng intetsägande men mysiga vårbilder (eftersom att ni inte har fått nog av det)



Den obligatoriska vitsippebilden




Puss <3




Den obligatoriska körbärsblomsterbilden från Järntorget









Glad Kristoffer




"Men åååh kan du sluta att stoppa upp kameran i fejan på mig när jag går??"




Hängbjörk gissar jag att detta träd kallas, baserat på min kunskap jag fick av Bengt när vi gick i Botaniska då han lärde oss allt om lönnar, hänglönnar, blodlönnar och hängblodlönnar)



Nu ska jag sova för när Kristoffer kom hem kl 6 vaknade jag och kunde inte somna om, och jag skulle ju upp 8 så det blev bara 6 tim sömn inatt! Inte bra inte bra.


Hoppas att det regnar på Linnea i Spanien också. Mohahaha

 Jobbtjejen

2010-05-10 kl 22:33:06
Hej och hå!

Jobbade för första gången på år och dar (= typ två veckor) i helgen. Först ett 11-timmars nattpass på K55 som iofs gick ganska bra, sen 5 timmar utan rast på Stigs Center.
Vet ni hur lång tid det tar för mig att åka till Stigs Center?? 50 min. 50 MIN. Nåväl. Alla var snälla och roliga. Men jag kom inte hem förren kl 6:30 fastän jag slutade 5 eftersom att det inte går någon nattrafik till/från den delen av stan (jävla bönder)


Folk som äter på McD på Stigs Center kl 1 på natten:
1. De förbipasserande 50+arna. Åker gärna tillsammans med familjen. Beställer mat i gigantiska mängder. Säg att 1 på 20 beställningar på K17 eller K55 går över 200 kr. Tänk dig då att på Stigs Center är 15 av 20 beställningar över 200 kr dyra = jobbigt att hålla alla hamburgare, pommes, drickor, plusmenyer, dipsåser, glassar och annat trevligt i huvudet.

2. Den berusade lokalbefolkningen. Oftast i 15-25årsåldern. Väldigt jobbiga att ha att göra med överhuvudtaget. Vet inte vad de ska beställa, lyssnar inte på vad man säger, otrevliga, högljudda, bonniga, har inga pengar på kortet.



Idag var jag snäll och bytte tid med min kollega så att jag fick jobba 5 timmar längre.
Nu är jag trött i fötterna och vill äta Svenska Lantchips.


Slutsats: Backadal är bonnigt, jag är snäll.

 Det är kärlek

2010-05-07 kl 03:58:04

Kristoffer kallar mig (av okänd anledning) för sin lilla höna, och därför har jag givetvis börjat kalla honom för min tupp. En natt när jag saknade honom mycket när han var och jobbade, tänkte jag att jag skulle rita en fin teckning åt honom som han skulle se när han kom hem. Och vad gjorde han då?




Satte sitt tuggummi på den. Så glad blev han.


Suck..


 Ny design

2010-05-07 kl 03:43:45


Tycker själv att det blev ganska bra faktiskt. Enkelt är bra

 Nu kommer den, är ni redo?

2010-05-07 kl 00:06:24
Sista delen. Sen är vi ikapp.



Kristoffer är nöjd med sin kamera




Så här ser det ut påväg hem till mig









Kristoffers blåa skor blev fina bland blommorna




Läsa mina fototidningar som äntligen har fattat att de ska hamna i brevlådan på Korsvägen och inte i Askim.




Mina två kärlekar



Det var alles. Idag har jag: ätit kakor, ätit Svenska Lantchips som min mamma köpte åt mig från Ullared, ätit sallad i Haga med min snutt, lekt med pappa, funderat på när min 35mm-adapter till Holgan ska komma, pillat mig i naveln. Inte mycket med andra ord. Imorgon ska jag jobba natt 11 timmar, med en av de arbetsledare jag tycker minst om. Skojskojskoj.

Kom för övrigt tiänka på vilka fina kompisar jag har, tex linnea som trodde allvarligt att Gagas "Bad Romance" hette "Ra-ra na-na-na" eller Kristoffer som sa att han tyckte att jag såg ut som en smältande vaniljglass.

Jag började skissa på en ny bloggdesign igår natt, vet inte hur det kommer sluta eller om det blir någonting alls, men just nu finns det lite inspiration till att skapa något ialla fall, och det är ju bra.

 Del 2

2010-05-06 kl 00:29:04
Del två av bilder som jag inte har hunnit ladda upp. Nästa gång får ni sista delen och sen har vi hunnit ikapp till nutid ;)



Liseberg öppnade




Pingis och öl i en oslagbar kombination




Kristoffer Palm och Filippa Bark i en oslagbar kombination




Klad Kristoffer




Jag matar ankor i Brunnsparken med chips




En något malplacerad svan mitt i stan




Trött Bezzie




Puss




Linnea la sponorita säger hej då. Kanske inte den finaste eller den nästa finaste bilden på henne, men det här var när jag träffade henne sist.




Utsikten från lägenheten som officiellt är Kristoffers, men som jag är ganska bra på att snylta på ;P



Annars har jag inte så mycket att rapportera om, jag är sjuk fortfarande så jag håller mig mest hemma. Har handlat lite, och försökt baka kakor men det gick inte så bra. Jag råkade salta för mycket (vad är detta för ny trend när jag bakar?? Jag tycker inte om den), kakorna flöt ut oväntat mycket, fick ingen höjd och herr Palm hade inget bakplåtspapper hemma så de går inte att få loss utan att det bli smulor av alltihopa. Haha nåväl, de gick att äta.

Nu om ni ursäktar gör min mage uppror eftersom att jag åt för mycket deg (som vanligt).

 Idag luktar jag såhär

2010-05-05 kl 01:17:05

Pappa har alltid rest mycket inom jobbet till en massa olika länder och när jag och min syster var små fick vi alltid godis av honom när han kom hem som han hade köpt på flygplatsen (sånna där jättepaket) När vi blev lite äldre så ville vi inte ha så mycket godis längre, men pappa ville ändå köpa något till oss, så han sa att om vi ville ha typ en parfym istället så gick det bra. Jessica har fått någon parfym av honom ibland när hennes har tagit slut, men jag har aldrig hittat någon jag ville ha, tills jag hittade den här. Gottigott :)




Btw så har Kristoffer världens bästa inprovisationsstudiovägg hemma. Lagom stor och helt vit (tapeten har ett irriterande mönster dock men om man överexponerar lite och har stor bländare så funkar det ändå) Sen var det bara att slänga upp en vit stol att ställa flaskan på och vips så hade jag en liten hemmastudio :)


Har beställt nya glasögon nu också! Kristoffer har godkänt dem och tjejen i affären tyckte att det var en jättebra modell jag hade valt för min ansiktsform (såklart, haha)


 I <3 Electrobilderna

2010-05-05 kl 01:02:23

April var en bra fotomånad för mig, (ca. 2500 bilder jämfört med 1000 under mars) Det beror väl mest på vädret och att jag har varit ledig mycket. Men jag har inte varit så bra på att ladda upp bilderna här på bloggen (på facebook finns allt dock) så nu har jag en massa åt er. Därför tänkte jag dela upp det lite i taget, och vi börjar med dödselectrobilderna, för de har ni faktiskt inte fått se. Här får ni en annan version en de som finns på fb, man måste ju prova något nytt ibland. Kanske blir det en sån här redigering på de officiella fotona nästa gång? Vad tycker ni?




Annars har det inte hänt så mycket här. Jag sitter och nyser tre gånger i sekunden och häller i mig en massa juice så att jag kan bli frisk någon gång.


 Jävligt random

2010-05-02 kl 12:05:15
Hallå hallå.

Linnea har nu lämnat det kalla Sverige för att läsa en intensivkurs i spanska i Spanien i en månad. Hon har varit borta typ tre dagar och jag saknar henne typ redan. JAG HOPPAS ATT DU LÄSER MIN BLOGG NU SÅ ATT DU FÅR REDA PÅ VAD SOM HÄNDER HÄR HEMMA!! Och jag kommer stalka dig på fejsbok. och på din blogg. Egen lägenhet och grejer... Jag råkade hetskommentera lite också hehe.

Valborg firades på följande vis:
Hemmagjorda strawberry daiquiris hemma hos Kristoffer tillsammans med hans kompis Martin. Sen blev det inte så mycket mer. Ingen majbrasa, ingen cortege och inget supande i slottskogen. Jag skyllde på vädret.

Idag samlas hela Sinclair's dansskola på Lisebergshallen, eller ja, iallafall de som inte har ont i halsen och feber som jag. Känner mig lite skyldig eftersom att de var redan få som skulle framföra våran koreografi, och utan mig så blir de väl ungefär... 6? 7? Kommer se lite smådumt ut men jaja vad ska man göra?

Nåväl. Jag har en massa bilder till er men nu sitter jag på Kristoffers dator och snokar så det får sparas till ett senare tillfälle. Hittar inget roligt dock :(


Ett väldigt virrigt inlägg jag vet, men vad ska man göra? Jag har feber och skyller på det.

RSS 2.0