Nej fy fan

2010-03-28 kl 22:33:26
Minnen från igår:


- Jag sitter ner över spårvagnsrälsen
- Jag kelar med en katt fastän jag är allergisk
- Jag får en killes nummer och han döps till "Fodret" på min mobil
- Jag försöker övertyga en tjej att jag heter Anna Zandler fastän det står Anneli Andersson på mitt leg
- Ett Chanel-nagellack i handen

 Kent och högskola

2010-03-23 kl 03:32:54
Yes yes.
Det blir ett nattligt inlägg nu för jag väntar på att min lilla tjockis ska komma hem från jobbet så att vi kan sova tillsammans. Men. Det. Går. Inte. Bra. Jag vill sova nu!

Kent var awesome! Ljusshowen är alltid lika fantastisk (jag saknade lasern lite dock) Bäst var basen i Musik Non Stop som är så otroligt bra live fastän jag inte tycker om den så mycket på skiva, eller Dom Andra som de hade lagt ihop så tjusigt med Krossa Allt. Och Mannen I Den Vita Hatten var ju såklart totalt episk med nya extraverser och konfetti och allt. Otippat att spela På Drift som jag faktiskt aldrig hade hört mer än från reklamen. Sämst var att de inte spelade 747. Skandal! Det är ju tradition att de spelar den som sista låt innan extranumrena! SKANDAL I TELL YOU! 

.
.
.
.
.
.
....

...Så nu har jag samlat mig.
De får fyra rakblad av mig i betyg.
Här får ni bilderna:
Japp, det var det. De är ganska brusiga eftersom att jag var tvungen att ta med min gamla halvsystemare (de är väldigt hårda med systemkamerorna på Lisebergshallen) men det blev väl någon okej bild ändå.
Jag filmade även lite till min 2010-film, men jag lyckades att inte filma när de släppte all konfetti. Jag tror att det blev så för att jag hade haft kameran i standby, och att man måste trycka på avtryckaren en gång innan den kommer ut ur det läget och sen en gång till för att börja filma, men jag antar att jag bara tryckte en gång i all min eufori. Mycket irriterande. Det hade blivit en fantastisk filmsnutt vill jag lova.


Har sökt till högskolan nu förresten!
Först till beteendevetenskapliga programmet i Lund, sedan till Uppsala och sen en psykologisk grundkurs på heltid i Göteborg. Nu räknar jag ju inte alls med att komma in någonstans, intagningspoängen ligger på typ 18 på beteendevetenskapen. Och jag har typ 16,någonting. Men jag får ju 2,5 poäng i meritpoäng så man vet ju aldrig, och man kan alltid hoppas på att det bara är dumskallar som söker iår. Man kanske kommer in på högskoleprovet också, man behövde 1,3 förra året och jag ska ju skriva nästa prov nu till våren (de jag har skrivit innan är inte i närheten av 1,3 haha) 
Men ja, jag är ju en sån som håller förväntningarna låga, så att jag slipper bli besviken.

Nu: nudlar. igen.
//A

 Då/Nu/Sen

2010-03-20 kl 21:55:44
Då:

- Mös i biomörkret med Kristoffer och Alice i underlandet
- Satte upp alla mina tavlor i mitt rum
- Jobbade röven av mig
- Redigerade lite filmer och bilder
- Skrek mig hes på Kentkonserten

Nu:
- Äta

Snart:
- Dans på Trädgårn
- Baksmälla

 Bildbomb

2010-03-15 kl 23:01:50
HEJ HEJ!
Idag ska ni få en bildbomb minsann! Min dator är tillbaka från reparationen, jag har hittat ett sätt att lägga över mina bilder till kristoffers dator, jag har ett fungerande photoshop och livet leker igen. Ni har ju inte fått se bilder på typ en månad, skandal!
Okej så nu kommer de


Snart...nu!


Min snutt <3
Tog en liknande bild i höstas när det var en massa löv här
Tog en liknande bild i höstas när det låg fin höstsol över de här taken
Kylskåpspoesi och holgor i mitt rum
Min polaroidvägg
Någon gång i februari föll det helt tokmycket snö över hela stan och man fick gå om man ville ta sig någonstans
Kristoffer gillar sin pälsmössa
Jag och Linnea på franska bageriet
Där var även Kristoffer, Martin, Mikael och hans kompis från Argentina, Lua
Karl på Dödselectro
Animals gästdjade
Maria och Moa
Anna och Lousie
Randomsnubbe (som även är lite av stammis på mitt jobb) och Anna
Ball randomsnubbe på dansgolvet
Dansgolvet
KlubbarrangörerJa det var allt för denna gången mina vänner. Jag har varit sjukt dålig på att fota i mars, fotade varken idag när jag spontan-anordnade middag hos mig med Linnea och Malin, inte när Elin var här och hälsade på, och inte heller när Daniel var här i helgen. Sjukt dåligt gjort av mig.

I framtiden:
Mer filmning
Mer fotande
Massor av jobb
Dödselectro
Planering av tågluff
KENT!

 Spindlar i vindruvorna!

2010-03-04 kl 22:55:51
I måndags köpte jag en ask med vindruvor på Hemköp, och när jag kom hem satte jag mig framför tvn och började mumsa. När jag ätit ungefär halva asken hittade jag lite spindelväv på en av druvorna. Jag är inte den som är äckelmagad av mig och jag tänkte att så länge det inte är spindlar i så är det ju ingen fara. Men snart hittade jag ett helt bo med inte bara en, utan två spindlar i. Så jävla äckligt.
Jag gick tillbaka till affären två dagar senare med kvittot och fick pengarna tillbaka.

Idag (torsdag) gick jag till samma Hemköp efter dansen och kände att jag verkligen ville ha vindruvor. Men jag ville inte ha en ask med spindelnät i igen, så jag kollade noga igenom några askar och upptäckte att det fanns flera askar där det fanns väv på druvorna. Tillslut hittade jag en ask utan nät i och jag sa till en kille i personalen att de borde kolla igenom alla askar.
När jag hade betalat började jag äta på mina druvor men jag hann inte långt innan jag upptäckte att avän på de här druvorna fanns det spindelnät. Jag fick lämna mitt namn och nummer till killen jag pratade med, och han sa att jag kan inte få ersättning för mer än vindruvornas värde innan han har pratat med butikschefen.
Så nu hoppas jag verkligen att de hör av sig och att jag får pengar för det här, för att hitta spindelväv bland ens mat är inte kul, och det är inte heller så trevligt att hitta två döda spindlar heller. Tänk om någon med fobi skulle hittat dem?

Synd att jag inte kom på tanken att fota de med spindlarna i, det hade ju kunnat vara bra bevis.

RSS 2.0