Detta gjorde min dag

2009-08-27 kl 14:24:17
Detta inlägg är lite tillägnat Nenne.

För idag när jag loggar in på blogg.se så ser jag på deras framsida två bilder på Lada Gaga, och det hela är tydligen taget ur en blogg som helt handlar om henne. Så jag klickar in, och läser följande:

Fakta LADY GAGA:
Singer-songwriter


http://pokerfacegaga.blogg.se/

 Stockholmsbilder

2009-08-27 kl 02:33:13


Allt som allt var det en sjukt fin vecka. Många skratt, mycket göteborgska, görbra konsert, galna utekvällar, grym musik,  god surstömming, fina fjärilar, fördelaktigt sällskap.

 Sthlmsveckan

2009-08-22 kl 11:29:05

Hej hej, nu sitter jag i lägenheten i sthlm och är så sjukligt bakis. Vi bor ett stenast från Västerbron (låten har spelats flitigt de här dagarna) och jag citerar min kära sthlmsvän Erika i hennes facebookstatus igår: "jag ska aldrig igen gå från medis till stora mossen: 1. på västerbron sitter en naken man och kör upp en lime-grön dildo samtidigt som hans kompis ser på. 2. mellan thorildsplan och kristineberg blir jag förföljd av en naken, 40+man endast iklädd kep...s och joggingskor. han viftar med en gurka i mitt ansikte och säger "det är så jävla skönt att trycka upp den här i analen, får jag göra det på dig?""

Japp, där bor jag. Och jag som hade fått intrycket av att Kungsholmen var ett fint område. Haha.

Torsdagskvällen spenderades på den något legendariska klubben F12 (Jon håller alltid på att tjata om den) Det slutade med att jag tog en taxi hem för att alla t-banor hade slutat gå, och bussen hade jag ingen tanke på heller. Men jag fick åka gratis eftersom att mina pengar var slut så det var ändå värt. Jag kom hem och var jättefull och mina kompisar mobbade mig så mycket de bara kunde. Men jag var ett rätt fint offer ändå så jag får skylla mig själv. Jag fick för mig att mackor med 2 kg smör på var det nya svarta så jag såg till att skaffa mig en sådan, någon puttade till mig så att jag ramlade och där låg jag på golvet och åt.

Igår var det shopping som gällde och jag införskaffade mig en finfin tröja från Amarican Apparel. Sedan blev det pizza på stan, vi mötte upp våra langare och så körde vi igång festandet igen. Denna gången bar det av mot Ace <3 Fight Club. En ganska dyr kväll, men inte för alkoholen utan för att jag lyckades halka i någons spya och slå i kameran i huvudet så att objektivet gick sönder. Så är det någon som har en 18-55a över så är det bara att skänka... En jättestor bula har jag i huvudet också. Aj.


Men det finns ingen anledning till att deppa, för ikväll är det COLDPLAY :D Bergenspelningen fick en fyra av Expressen, och de skvallrade om konfetti (:DDDDD) gula ballonger (under yellow antar jag) och fyrverkerier. Minsann. Peppen är iofs inte på topp just nu, mitt partycrew är ganska bakis och kollar på barnprogram. Det regnar dessutom haha.
Det har hunnit bli en hel del bilder ändå, så det kommer komma upp en drös när jag kommer hem. Tills dess får ni hålla er, men de är guld (som Daniel säger)
Puss
//A


 Dags för ett näst intill riktigt inlägg

2009-08-10 kl 22:53:04
Vad har hänt?

- Jobb. 6 av 7 dagar denna veckan har jag stått i kassan och svettats som en gris. Madonna spelade ju här igår + förrgår så då fick man jobba natt också. Lördag var helt okej, ganska mycket folk men allt flöt på smidigt eftersom att vi var väl förberedda. Söndag var vi lika förberedda, men vi hade typ inga gäster så vi fick stänga tre timmar tidigare än vi tänkt och alla fick biobiljetter istället. Så nu kanske någon vill gå på bio med mig? (Jaaaaa :D)
Allt detta nattjobbande har gett mig den mest underliga dygnsrytmen på länge. Jag går och lägger mig 08:00 och vaknar 17:00, går till jobbet kl 00:00, jobbar till 06:00 och går och lägger mig 08:00 igen.
- Den sjunde dagen på veckan jobbade jag ju iofs på sätt och vis också, även ifall jag föredrar fotojobb framför mcdonalds. Dödselectro stod utan fotograf och då fick jag hoppa in. Alla bilderna har fått finfin respons på facebook och jag har en sissådär 20 mer vänner där nu, haha. Alla vill vara vän med "den duktiga fotografen"
- Idag kom min syster hem från sin tre veckor långa språkresa och mamma bjussade på middag för hela familjen, hur gott som helst.

På fredag står Way Out West på schemat, med förfest hos mig. Kommer bli grymt! :)


 Yes yes, very big.

2009-08-10 kl 02:31:41
Jag tror det var Sinem i min (gamla) klass som började tjata om att jag skulle bli vimmelfotograf. Första gången skrattade jag bara åt henne, men sen började jag ta med kameran ut ubland och märkte att det är ju faktiskt ganska kul. Och här sitter jag nu och har just publicerat de här bilderna i dödselectros event på facebook.
Kvällen var förövrigt väldigt bra, grym musik som vanligt även ifall det inte hade skadat med mer folk. Bilderna från Emmaboda 2009

2009-08-06 kl 00:28:47
Det var en sjukt fin festival med en perfekt kombination av knasiga Stockholmare, bra musik, alkohol, bra väder, stövel-öl, sko-öl, blommor, lustgas, megafoner, grupptryck, liquid ass, Tom & Jerry kex, glitterpojkar, trashade stereos, trashade solglasögon, trashade mobiler, trashade tält, arkitekter, blåslagna knän, trasiga skor, regnmätare, Leila K och Belgien.

På fredag är det Dödselectro på Storan, alla borde komma dit och dansa med mig. Förfest/Inflyttningsfest hos mig, säg till om du vill komma och du får en vägbeskrivning. Ska fota lite åt dem också, mitt första mer seriösa uppdrag så det ska bli roligt :) Självklart kommer det bästa hamna här med, så håll utkik!
Puss
//A

 Känns som 2009

2009-08-02 kl 22:15:07
Emmaboda var så himmla fint. Nu ska jag lägga in alla bilder, duscha och sova.
Puss på er <3
//A

RSS 2.0