Skisser för sommaren

2010-06-30 kl 22:30:44
Amagaad! Visst har man haft det på känn att snart kommer det ske, men vilken tur att jag inte hann köpa biljetter till Hultan! Konkurs alltså... Det är liksom inte ens säkert att de som har köpt biljett får tillbaka sina pengar :O I feel for you Anna och Ida.

Nåväl. Det här har jag gjort sedan sist:

- Firat midsommar hos Johanna. Riktigt lyckad kväll med hur god mat som helst, brännboll och lagom mycket alkohol. Vädret kunde ju ha varit bättre, men det kunde ju definitift ha varit sämre också.
- Shoppat på rean: Trosor, enkel vit t-shirt med ficka, ett jättelångt randigt linne (klänning?) som jag klippte av och la upp till ett normalt linne, blå/vitrutiga shorts.
- Lyssnat på massa ny musik från Kent (Skisser för sommaren är kärlek), Ceo (halva Tough Alliance), Radio Dept, Vampire Weekend, Familjen, Johnossi.
- Peppat för tågluffen! Imorgon ska jag köpa tågbiljetten :D :D :D :D OMGOMGOMGdet kommer blifreakingawesome :D




Snart kommer midsommarbilderna, en hel del finingar blev det! :)
Pöss
//A

 Random juni

2010-06-24 kl 20:30:27

Utanför Kristoffers föräldrars hus var det några som spelade fotbooll i sommarkvällen




Slottskog














Studentmottagning




Studenten herself









Presentöppning













Hej och hå. Idag mår jag mycket bättre faktiskt. Har jobbat, det var ganska lugnt och så men glassmaskinen höll på att gå sönder eftersom att alla ville ha glass hela tiden haha. Nåväl, det har inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Min lilla tjockis kom och åt med mig efter jobbet och sen följde jag honom till casinot, och på vägen hem träffade jag en gammal klasskamrat. Skoj skoj.

Alltså jag är jävligt sugen på Hultsfred... Men jag har inte fått ledigt och måste byta bort alla pass själv, vilket brukar vara svårt. Och jag kan antagligen bara vara där från onsdagen... 2000 spänn?... Men det är faktiskt värt... Eller så kan man ju köpa endagsbiljett? Aah jag vet inte

Hej hopp

 Random maj

2010-06-24 kl 00:09:23
Nu ska ni få lite gamla bilder från maj, sånt som inte har hunnits med, och sånt som glömts bort.









Kontiki








Vernisageoutfit




Domkyrkehäng en fin sommardag



Jag mår verkligen piss idag. Allt känns bara som en gigantisk bajskorv. Inte ens dunderpillret mot deppighet Linnea hjälpte. Gratiskäkade mat på McD, fick en jobbtid imorgon av min kollega, tog med mig min McAnneli, pommes och cheddardip och satte mig i solen. tog en sväng in till Topshop, mötte upp Linnea, mötte upp Malin, köpte mat på McD, satte oss och åt det i solen, åkte till Condecco. Åkte sedan hem till pappa för att leta efter min försvunna iPod men den var inte där. Sov lite, åkte hem till Krisstoffer, mötte honom och hans kompisar på vägen då de var på väg ut till Kontiki och här sitter jag nu. Ensam.
Ska gå och lägga mig nu så att jag inte är astrött och grinig på jobbet. Hoppas att Anna och Camilla jobbar imorgon, de är så fina :)

 Kreta II

2010-06-22 kl 00:53:25
Del två!



Runtom i Chania och Rethymnon satt de här afficherna, min personliga favorit är fiolkillen med ett ögonbryn ;)









Gamla stan i Rethymnon




Öl på Mamma Mia, haha. Jag drack strawberry daiquiri, mycket gott.




Tomtebloss fanns nästan på alla barer, och jag blev mot slutet av veckan expert på att sno med mig 2-3 stycken från varje ställe. Det slutade med att jag hade en hel bunt, väldigt roligt att leka med när man är full haha.




Bartendern såg att jag hade en bra kamera och ville ta ett kort på oss eftersom att "han kunde en del om kameror". Fast han satte den bara på auto och så blev kortet så här fint haha.




Jag leker med tomtebloss som jag snodde från Splendid, fjortishaket no 1




Hänga vid våran privata pool. Eller ja, den var ju inte privat egentligen, men vi var ensamma på hotellet så ;)




I det låga priset ingick ett poolmonster




Och en söt pojke :)




Och en sur tjej :P




Solnedgång dåva.




Utsikt från våran favoritrestaurang, där vi var två gånger och dricksade jättemycket. Maten var helt fantastisk (jag fick den godaste pizzan jag ätit i mitt liv) och servitören så himla snäll och trevlig. Berättade allt om sitt liv och ville att vi skulle hälsa på hans barn som sprang runt där i restaurangen och lekte. Så söta ungar :)




Vi spelade minigolf en kväll, jag ledde till en början (vilket irriterade Kristoffer väldigt mycket) men sedan vann han med typ 9 slag, men det var ju bara för att jag gjorde mig till.




I något hotell fanns det en arkad och jag försökte få tag i den där rosa nallebjörnen, avän fast jag inte ville ha den. Jag var sååå nära på att lyckas, jag hade världens bästa grepp och allt, men den ville inte.




Splendid igen dåva. Den dära bartendern som "kunde kameror" igen dåva.




På hemresan flög vi över Tjeckien, som tydligen ser ut så här från ovan.



Ja och det var väl allt från resan dådå. Eller ja inte allt, men det bästa av det bästa hehe.

Idag var förövrigt en väldigt mysig dag som inkluderade öl på Röda Stens uteservering vid solnedgången med härliga människor och falafel på Ruddalens pizzeria. Hurra!

Förresten har jag nu suttit och bläddrat igenom min blogg lite, och jag har kommit fram till att jag inte tycker om nästan några av mina bilder. Jag vill gå en kurs eller nåt, jag vill utvecklas, jag vill bli duktig! aaah.  
 
Nu ska jag äta nudlar.

 Kreta I

2010-06-21 kl 02:44:14
Okej nu har jag ju lovat er bilder va, och eftersom att vi har ganska mycket att ta igen här på bloggen så tänkte jag att det är lika bra att börja med det ni har färskast i minnet, alltså Kreta. Kretabilderna kommer komma upp i två olika delar, eftersom att jag är trött och orkar inte ladda upp fler än 20 bilder nu. De andra bilderna (från I <3 Electro, utekvällar, landet, Malins studentmottagning, Slottskogen mm) kommer sedan. Allright?



Utsikten från balkongen. Där under vinrankorna vid det lilla bordet brukade tanten som bodde där samla alla grannar på kvällen, och sen satt de där och pratade tills klockan blev jättemycket. Himla mysigt :)




Stranden. Det blev inte så många bilder härifrån eftersom att jag inte vågade ta med mig systemaren. Men det blev lite holgor och lite film :)




Vilda citroner




Kall grekisk cola, välbehövlig efter dagens vandring i stan




Jättetrevlig restaurang som hade den godaste fetan jag har ätit i mitt liv. Mjuk och krämig och inte så syrlig. Mums!




Det finns ju massor av katter på Kreta som ingen äger, och vid vårat hotell så bodde det typ 4 st som brukade sova där vid den grinden utanför våran balkong.




Ett fruktträd (smakade som persikor men hade storlek och form som plommon?) som också fanns precis vid våran balkong. Hotellägarna sa att vi jättegärna fick äta hur mycket vi ville också, så hilma snällt :)




Vi åkte till huvudstaden Chania, och där hittade vi någon sorts utsiktsplats.









I Chania fick turisterna också åka häst och vagn (jag tyckte mest synd om hästarna som fick stå där och svettas i väntan på kunder) men föraren som ligger och sover där bak i vagnen är sjukt kul, haha




Fyren














Det finns sjukt många övergivna hus på Kreta, och speciellt i städerna. När jag gick till bakgården till det här huset hittade jag den här lilla krabaten. Men jag fattade aldrig om det var övergivet eller om det bodde någon där, det var helt förfallet och det var avspärrat med röd/vitrandig tejp, men sedan är det någon som har gått in och ställt ut mat till hunden? Fattar nada.





























En restaurang som vi var på hade denna fina vy. Panorama hette den om ni ville veta. Nej det ville ni inte men nu har jag tvångsmatat er med min kunskap så ni har inte så mycket att välja på :)


Jahapp. Nästa del kommer väl imorgon eller nåt. Nu ska jag sova, jag är så trött att jag har ont i huvudet.
PÖSS

 Sol, fetaost och tåg.

2010-06-18 kl 18:04:35
Oj jag fick lite ångest nu när jag gick in på bloggen och såg hur länge sedan jag skrev och hur sjukt länge sedan det var jag la upp bilder. Jag har tagit en massa bilder men jag har inte hunnit redigera dem, så nu har jag väl typ tusen bilder att gå igenom och kanske hundra av dem ska redigeras.

Kreta var underbart! Så sjukt god mat (Tex pizza med tomatsås, mozzarella, kyckling, lök, champinjoner, vitlök och feta, vitlöksbröd med oregano, tomat och feta, souvlaki med tsatziki och pommes, gekisk sallad med den godaste fetan jag ätit i hela mitt liv) Sol och bad varje dag, vi var ensamma på hotellet så vi hade en ganska stor pool för oss själva, promenader i huvudstaden, matat katter med ost, snorklade, drack billigt vin på balkongen, gick på barrundor, snodde tomtebloss, pussades. Ja livet var allt bra gött änna.
När vi skulle hem var dock flyget 4 timmar försenat och det var inte så kul.

Idag har jag strosat runt i staden med Linnea och Hanna, köpt en ny parfym, hämtat ut lite holgor och varit och pratat med sj om tågluffen. Om en månad åker vi och det kommer bli så jävla awesome!
ANNELI PEPPAR! jag vill typ skriva en packlista och så men jag inser att det kanske är lite vääl tidigt att tänka på sånt ännu. Jag kommer antagligen bara slarva bort den ändå haha.


Ska börja att redigera bilderna från resan nu, men jag har som sagt en hel del andra bilder att redigera också. Men nästa inlägg kommer ha en massa bilder, jag lovar!


 HEJHEJDÅ

2010-06-09 kl 21:06:49

I sann Linneaanda har jag och Kristoffer bokat en sista misnuten till Kreta och om 7 timmar åker vi! Tjoho!


RSS 2.0